Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uđite u svijet mode uz Answear - sada i u Hrvatskoj možete online uživati u bogatoj ponudi ove modne platforme

Answear
01.12.2021.
u 14:19

Pretražite široku ponudu omiljenih odjevnih komada i odaberite hlače koje će Vam savršeno pristajati. Obogatite svoj stajling modernim i elegantnim modnim dodatcima i zablistajte kao na modnoj pisti.

Answear kao nova online platforma za kupovinu od sada je dostupna i u Hrvatskoj. Započela je s radom prije gotovo 10 godina, a od onda pa sve do danas svakim danom broji sve više zaljubljenika u modu. Sa svojom strategijom pod nazivom “We are the Answear“ svakom pojedincu nastoji omogućiti da zaroni u svijet modnih trendova i prilika te pronađe vlastite odgovore kojima će obogatiti svoj svakodnevni stajling. Answear.com postoji u čak 9 europskih država poput Poljske, Češke, Slovačke, Ukrajine, Mađarske, Rumunjske, Grčke, Bugarske i Rumunjske. Iskusan tim stručnjaka konstantno radi na poboljšanju i unaprjeđenju kako bi cjelokupni Answear  išao ukorak ne samo s modom nego i razvojem internet tehnologije. Naravno, velika se pažnja posvećuje potrebama te zahtjevima kupaca, stoga su osigurani i razni oblici dostave te načini plaćanja. Dostava u pojedine države realizira se unutar 24 sata. Ono što je najvažnije Answear  surađuje s modnim blogerima, stručnjacima i modnim stilistima s ciljem razvoja inspiracije za stvaranje novih modnih stilova.

Zašto se učlaniti u Answear Club?

2012. godine nastao je Answear Club vjernosti. Jedan je od prvih takve vrste u svijetu mode koji vjernim kupcima smanjuje ukupni iznos kupovine za 10%. Bitno je napomenuti da taj postotak s vremenom može porasti, tako da na kraju Vaš ukupni iznos može biti prepolovljen. Ovo zvuči jako primamljivo, zar ne? Osim toga, nakon što Vam je dostavljena Vaša narudžba i ispostavilo se da Vam neki odjevni komadi ne odgovaraju, možete ih besplatno vratiti, a Answear će Vam vratiti Vaš novac.

Answear online kupovina za žene i muškarce

U ponudi imamo više od 94 tisuće proizvoda poznatih svjetskih marki. Neke koje posebno treba spomenuti su Tommy Hilfiger, Nike, Diesel, New Balance, Vans, Adidas i mnoge druge. Obogatite svoju garderobu i na vrijeme se pripremite za nadolazeće hladne dane koji samo što nisu stigli. Potražite tople i udobne ženske, muške i dječje zimske jakne, veste, majice dugih rukava i pulovere. Na raspolaganju Vam stoji široka paleta obuće; raznovrsna i udobna ženska te muška obuća odgovarat će Vam u svim prigodama. Bez obzira na stil koji preferirate Answear ima odgovor na sve. Tu su i brojni modni dodatci za sva godišnja doba; za ljeto potražite visokokvalitetni šešir koji će štititi Vašu glavu od jakog sunca te moderne sunčane naočale. Jesenski outfit upotpunite elegantnom torbom ili kišobranom, a za zimu su neophodne rukavice, kapa i šal.

Mi smo odabrali elegantne kožne rukavice, a Vi?

Ne dopustite da Vas iznenadi zima i na vrijeme nabavite sve što Vam je potrebno za nadolazeće hladne dane. Birajte između klasičnih vunenih kapa, zatim uvijek popularnih beanie kapa koje rado nose i muškarci i žene te simpatičnih kapa s pomponom kao stvorenih za svakodnevni stajling. Osim kape, toplih šalova i marama, rukavice su također neizostavni dio svake garderobe. Ako preferirate minimalizam, vunene rukavice će Vam najbolje pristajati, a ako tražite model kojim ćete upotpuniti Vaš poslovni „look“, savjetujemo Vam da odaberete moderne i elegantne kožne rukavice s metalnim ukrasima u boji zlata ili srebra.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije