Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poliamorna veza

U vezi ih je troje: 'Nema ljubomore između nas, sve radimo zajedno i nezimjerno se volimo'

Instagram
16.01.2023.
u 11:30

Zajedno su kao trojka već tri godine i dijele isti krevet te se izmjenjuju tko spava u sredini svake noći.

Alana Underwood (25) rekla je da su ona i dečko Kevin (32) bili zajedno tri godine kada mu je rekla da želi eksperimentirati i sa ženama. I čini se da im je eksperiment upalio, jer su sada sretno u vezi s Megan (35).

Trojac, koji živi zajedno u Santa Ani u Kaliforniji, pojavio se ovog tjedna na ITV-u This Morning kako bi podijelio svoju ljubavnu priču, kako prenosi Daily Star.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Zajedno su kao trojka već tri godine i dijele isti krevet te se izmjenjuju tko spava u sredini svake noći. Govoreći o njihovoj vezi, Kevin je rekao: "Alana i ja smo bili zajedno oko tri godine prije nego što mi je Alana spomenula da je zanimaju i žene te me pitala želim li eksperimentirati zajedno s njom. Preuzeli smo aplikaciju i pronašli Megan. I zajedno smo već skoro tri godine.”

Megan je rekla da je oduvijek bila biseksualka, ali se pridružila aplikaciji jer je htjela više eksperimentirati s muškarcima. Priznala je da je isprobala vezu u troje iz znatiželje i nije očekivala da će se pretvoriti u ljubav.

Alana je podijelila detalje o prvom spoju trojke, rekavši da nije bio neugodan.

"To je bilo odmah u prvom tjednu zatvaranja i karantene, pa smo se družili u kući, bilo je vrlo zastrašujuće", priznala je. "Budući da sam prvi put pokušavala ovako nešto, bila sam nervozna."

No, prvi spoj je prošao odlično i brzo se razvila i ljubav među trojkom. Sada su u sretnoj vezi te tvrde da među njima nema ljubomore.

"Svi smo iskreno zaljubljeni, naša dinamika jako dobro funkcionira zajedno, sretna sam", rekla je Megan.

"Ljubomora zapravo nije problem. U početku smo imali neke stvari na koje smo se morali naviknuti. Sada jednako volimo jedno drugo", dodao je Kevin.

Trojka je otkrila da su slijedili 'zlatno pravilo' da se ne dijele u parove prvih šest mjeseci veze, ali da nemaju određena pravila koje trebaju pratiti.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije