Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga kampanja

U Guccijevoj kampanji Charlotte podsjeća na baku Grace Kelly

Charlotte Casiraghi
Foto: Gucci
1/3
03.08.2012.
u 00:01

Možda je ne zanima manekenska karijera, ali joj poziranje svakako ide; u drugoj Guccijevoj kampanji neodoljivo podsjeća na svoju baku, modnu ikonu Grace Kelly

Budući da je dvije godine bila zaštitno lice Guccijeve sportske kolekcije, ne čudi što je luksuzni talijanski brend odlučio otići korak dalje i prelijepu monegašku princezu Charlotte Casiraghi angažirati kao ambasadoricu svoje glavne linije. A s obzirom na to da su oboje "ludi" za konjima, ova je suradnja pun pogodak.

Tako su prilagodili i kampanju "Forever Now", tijekom koje će Charlotte u dvije godine snimiti četiri ugledna fotografa. Prva kampanja, koju potpisuje Peter Lindbergh i koja uključuje, naravno, konje, objavljena je još u ožujku ove godine. A sad je svjetlo dana ugledala i druga kampanja u kojoj princeza neodoljivo podsjeća na baku, modnu ikonu Grace Kelly, barem stilom – u jednostavnoj bijeloj košulji, "cropanim" hlačama i crnim loafericama.

Ovog puta za kampanju je zaslužan fotografski dvojac Inez Van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, a Gucci je u prvi plan odlučio staviti (i slaviti) metalne dijelove jahaće opreme ("horsebit") koji inače krase mnoge njihove modne dodatka, od torbica do cipela, a prvi ga je put upotrijebio osnivač te talijanske modne kuće Guccio Gucci na torbicama pedesetih godina prošlog stoljeća.

– Pravi mi je užitak surađivati s Fridom Giannini (kreativnom direktoricom) i Guccijem te slaviti jedan od najelegantnijih simbola te kuće: metalni jahaći dodatak u službi mode. Atmosfera na setu bila je vrlo intimna i meni posebna – rekla je Charlotte.

Iako Charlotte oduševljeno govori o Gucciju, u svibnju ju je Stéphane Bern, francuski novinar koji godinama prati nju i njezinu obitelj, "optužio" da nju uopće ne zanima poziranje za talijanski brend, ali su je uvjerili novčanim iznosom:
– Nju apsolutno ne zanima manekenska karijera, ona je previše inteligentna za to. No konjička natjecanja zahtijevaju puno novca. Primjerice, moraš platiti prijevoz konja od mjesta do mjesta, hranu, trenera... A angažman za Gucci i te kako joj pomaže brojnim nulama na bankovnom računu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije