Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne može lakše

Trikovi kako se riješiti znojnih dlanova i stopala

nokti
Foto: Thinkstock
1/3
02.04.2017.
u 08:15

Ta pojava može biti vrlo neugodna, ali dobro je znati na koje načine se može tome doskočiti.

Došlo je toplije vrijeme, i osim za alergičare, ovo je izazovno vrijeme i za osobe koje se pate sa znojnim dlanovima i stopalima. 

Ta pojava može biti vrlo neugodna, ali dobro je znati na koje načine se može tome doskočiti. 

Imamo nekoliko učinkovitih trikova koji će ublažiti ove neugodne simptome...

Soda bikarbona

Ovaj bijeli prah ima vrlo široku primjenu i pravi je "grijeh" ne imati ga u svom kućanstvu. Pomoći će i kod znojnih dlanova i stopala. U toplu vodu stavite dvije, tri žlice sode bikarbone i uronite ruke ili stopala na pola sata. 

Ružina vodica

Napravite sami svoju ružinu vodicu. Koristite samo latice organski uzgojene ruže, prokuhajte ih u vodi i procijedite. Koristite ohlađenu. Prebrišite stopala i dlanove, možete se koristiti i pamučnim blazinicama. 

Hladna voda

Svaki dan uronite svoje znojne dlanove ili stopala u hladnu vodu na 15- 20 minuta. Redovitim ponavljanjem moguće je riješiti problem znojenja. 

Limunova korica

Ogulite limun i osušite koricu. Kada je tvrda i suha, sameljite je u prah. Njime protrljajte ruke po potrebi, a možete ga i čuvati u zatvorenoj kutijici. 

Jabučni ocat

Još jedan od jednostavnih prirodnih načina da se riješite problema znojenja dlanova i stopala. Uronite ih u jabučni ocat i pustite da se koža posuši. Nakon toga isperite vodom i posušite. 

>>Pola sata nakon tuširanja već smrdite po znoju? Ovo su odlični trikovi kako to spriječiti....

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije