Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Tri dana čekanja od prvog spoja zastarjela je metoda

Velika većina od gotovo dvije tisuće ispitanika kazala je da bi pristala na spoj bez dodatnih pitanja, otezanja i odugovlačenja
30. srpnja 2012. u 11:59 1 komentara 209 prikaza
mobitel
Foto: Boris Šćitar

Ubrzan način života, stanjeni živci i nestrpljivost najvjerojatniji su razlog zašto su čak tri četvrtine ispitanika u istraživanju portala eHarmony odgovorile da se javiti nakon prvog spoja treba odmah drugi dan, bez čekanja.

Između ostalog, i dogovaranje za prvi spoj toliko iscrpi ljude da je iščekivanje poziva dodatno mučenje. Metodu odmaka od tri dana nakon prvog spoja kako bi se došlo "do daha" pogotovo mladi ljudi smatraju zastarjelom. A ako prvi spoj prođe glatko i pojedinci procijene da bi odnos mogao poteći u pravom smjeru, treba odmah djelovati i čuti se drugi dan. Pritom nije važno tko će koga nazvati. Poruke i SMS-ovi postali su, prema tom istraživanju, dio povijesti i samo produljuju agoniju.

Velika većina od gotovo dvije tisuće ispitanika kazala je da bi pristala na spoj bez dodatnih pitanja, otezanja i odugovlačenja. Ipak, naglašavaju da im treba ostati dovoljno vremena da se potencijalni partner provjeri, a najčešće, ako ih ne poznaju preko prijatelja, koriste Googleovu tražilicu i društvene mreže, piše Daily Mail.

Vladimir Putin
Zaslužio je
Svima dragom Hrvatu naklonio se i Putin, tim se ordenom samo izabrani mogu pohvaliti
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život
  • liliZG:

    nisam ni znala da je postojalo to pravilo od 3 dana?!?!?!?!