Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemaju vremena

Tri dana čekanja od prvog spoja zastarjela je metoda

mobitel
Boris Šćitar
30.07.2012.
u 11:59

Velika većina od gotovo dvije tisuće ispitanika kazala je da bi pristala na spoj bez dodatnih pitanja, otezanja i odugovlačenja

Ubrzan način života, stanjeni živci i nestrpljivost najvjerojatniji su razlog zašto su čak tri četvrtine ispitanika u istraživanju portala eHarmony odgovorile da se javiti nakon prvog spoja treba odmah drugi dan, bez čekanja.

Između ostalog, i dogovaranje za prvi spoj toliko iscrpi ljude da je iščekivanje poziva dodatno mučenje. Metodu odmaka od tri dana nakon prvog spoja kako bi se došlo "do daha" pogotovo mladi ljudi smatraju zastarjelom. A ako prvi spoj prođe glatko i pojedinci procijene da bi odnos mogao poteći u pravom smjeru, treba odmah djelovati i čuti se drugi dan. Pritom nije važno tko će koga nazvati. Poruke i SMS-ovi postali su, prema tom istraživanju, dio povijesti i samo produljuju agoniju.

Velika većina od gotovo dvije tisuće ispitanika kazala je da bi pristala na spoj bez dodatnih pitanja, otezanja i odugovlačenja. Ipak, naglašavaju da im treba ostati dovoljno vremena da se potencijalni partner provjeri, a najčešće, ako ih ne poznaju preko prijatelja, koriste Googleovu tražilicu i društvene mreže, piše Daily Mail.

Komentara 1

LI
liliZG
11:42 31.07.2012.

nisam ni znala da je postojalo to pravilo od 3 dana?!?!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije