Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova pravila

Trećina žena ne libi 
se zaprositi muškarca

'brak90280593'
'Jupiterimages'
28.02.2012.
u 06:02

Britansko istraživanje otkrilo je da četvrtina mladih žena paralelno izlazi s tri muškarca, prenosi Daily Mail

Ljubavna pravila su se promijenila, pokazuje najnovije istraživanje lanca restorana T.G.I. Friday’s, prema kojem četvrtina mladih žena izlazi s tri muškarca istodobno, a gotovo trećina je spremna zaprositi muškarca! Čak 65 posto žena pozvalo bi muškarca na spoj, a četvrtina ispitanica rekla je da vole osjećaj kontrole kada pozovu muškarca, dok je 27 posto njih odgovorilo da tradicionalna pravila izlaženja više ne postoje.

Čini se da su muškarci nešto tradicionalniji jer je svaki sedmi muškarac u studiji priznao da bi bio užasnut da ga žena zaprosi, a njih 54 posto bilo bi sretno.

Ključne riječi

Komentara 5

BK
B Kosa
18:40 28.02.2012.

Sasvim u redu trebaju i zene biti potpuno slobodne da prve predloze sve sto zele ne samo muskarci

MA
mareiaco
07:21 29.02.2012.

To mi je ne pojmljivo.Ja sam odgojena patrijahalno i znam da je žena žena.A ako se ovako i dalje nastavi da žene preuzimaju vlast obitelj nestaće.Žene nikako da svate da im mjesto je u kući i na nekim mjestima dućan,šalteri ,škola i sitni činovnički poslovi .Dokle god im dajemo mjesta važna one će postajat sve gore.Triba ih iz sabora maknut i iz sve izvršne vlasti.Mjesto im je u kući sa djecom.A muški nek rade i zarađuju.

DU
Deleted user
14:00 29.02.2012.

@ mareiaco tebi je mjesto u Masai plemenu a ne u Europi. Ili u amazonskoj prašumi, u plemenu koje do sad još nije imalo doticaj s civilizacijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije