Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Traperice za koje je potrošeno 60 posto manje vode

traperice
20.01.2010.
u 17:00

Nova kolekcija traperica Replay napravljena je imajući na umu da je vode na planetu sve manje pa je tako za njihovu proizvodnju utrošeno 60 posto vode manje nego inače.

Briga za okoliš važna je na svim područjima života, a sve češće se velike svjetske kompanije odlučuju posvetiti pozornost ekološkim pitanjima i potruditi se svoje proizvode izrađivati na ekološki prihvatljiv način. Jedna je od takvih kompanija i Replay. Njihov je novi proizvod kolekcija "Just add water" za čiju se izradu troši 60 posto manje vode.

Naime, za izradu jednog običnog para traperica potrebno je čak 5000 litara vode, kako bi one poprimile željeni izgled, boju ili uzorak. Razvoj novog sustava proizvodnje, uz manju potrošnju dragocjene vode, razvijali su u kompaniji tijekom dugog razdoblja, a kolekcija za proljeće/ljeto 2010. godine nudi suvremen i kvalitetan proizvod proizveden s minimalnom štetom za okoliš.

Komentara 1

LE
leonardo1947
17:42 20.01.2010.

just a shmarketing

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije