Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

TikTok video koji će vas oduševiti: Sve što vam treba za vraćanja sjaja staroj kadi su šećer i grejp

TikTok/@aligrams3
24.06.2020.
u 09:08

Korisnica TikToka otkrila je kako najbolje očistiti kadu da bude kao nova - trebaju vam samo dva sastojka iz kuhinje.

Osim što odlično uklanja mrlje, miris koji grejp ostavlja nakon čišćenja je savršen, tvrdi korisnica TikToka pod korisničkim imenom @aligrams3. Kako The Sun prenosi, njezin video koji prikazuje kako očistiti kadu prirodnim proizvodima oduševio je ljude i prikupio nekoliko tisuća "lajkova".

Pogledajte video:

@aligrams3

My favorite part is the smell! Makes ur bathroom smell so good afterwards! ##familytime ##alwayslearning ##lifehack ##cleaningtips ##cleaninghack

♬ Mount Everest by Labrinth - helenowen

Sve što vam treba za vraćanje starog sjaja vašoj kadi je grejp i šećer! Izrežite grejp i uzmite polovicu ili četvrtinu, a na nju posipajte šećer. Trljajte po unutrašnjosti kade - kiselina iz grejpa djeluje kao sredstvo i uklanja mrlje, a šećer će poslužiti kao spužvica.

Nakon svega, cijelu kadu isperite vodom kako ne bi ostali ljepljivi tragovi od voća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije