Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne šarmera

Tajne šarmera: galebove su stigle godine, a kako to rade mladi?

Andy
05.07.2011.
u 11:00

Rus će vas okupati u šampanjcu, Talijan prekinuti poljubac da se javi mami, Čeh nahraniti sendvičima, a Nijemac sladoledom...

Galebovi, preplanuli mediteranski zavodnici u legendarnim bijelim hlačama i košuljama raskopčanim da se vide prsa na kojima se ljeska zlatni lančić, naušnica u uhu, briljantin u kosi, sunčane naočale i rečenica poput: “Ajneklajnepromenade, barkefaren šinjorina?”, prava su rijetkost. Zavodnici s plaža i ljetnih terasa i “galebarenje” gotovo su izumrli. Ljetne ulete na plažama prate sve modernije tehnologije, od mobitela do superbrze daske za jedrenje.

– Muškarci i žene imaju potpuno različite pojmove kada je riječ o privlačnosti i zavođenju – objašnjava psihologinja Ljubica Uvodić Vranić, dodajući kako se krilatica o tome da su muškarci s Marsa, a žene s Venere ne provlači uzalud.

– Muškarci su vizualni tipovi i dok se oni pale na ono što vide, žene su posve drugačije. Njima je važno ono što čuju, riječ, priča, šala, način na koji je ispričana – objašnjava psihologinja. Sve je to, kaže ona, podloga na kojoj se stvara i gradi privlačnost među spolovima. No, ima li i kakvih ljetnih uleta uopće? Ljeto je doba za upoznavanje i vrijeme kada možete susresti strance. Evo nekoliko savjeta kako da, i prije nego što započne razgovor, napravite selekciju i prepoznate o komu je riječ. Susjedi Slovenci vrlo su racionalni tipovi pa vrijeme na godišnjem odmoru ne gube na ljenčarenje. Džogiraju, voze bicikl, jedre...

Ako ste adrenalinski tip, Slovenci su vaš izbor. Skloni ste hedonizmu, no ograničeni budžetom? Neka vaš izbor bude Čeh. Prepoznat ćete ga po prijenosnom frižideru u koji će brižljivo spremiti sendviče (s domaćom salamom!) i hladna pića. Volite li pak pivo i provod do zore, uspjeh vam je zajamčen s Britancima, koji noću dežuraju u baru, a danju spavaju na suncu. Muškarac koji će vam sa susjednog stola slati butelje najskupljeg šampanjca, ne dvojite, zasigurno je Rus. Racionalni Nijemac povest će vas u šetnju i na sladoled. Kako god bilo, ne ljutite se i ne zamarajte lošim uletima, ljeto je, neka svaki susret bude zabava za oboje.

Metroseksualci su, objašnjava psihologinja, muškarci budućnosti s kojima ćete se gurati za mjesto u kupaonici. Modna industrija ne nameće trendove samo ženama. Sve više muškaraca prije ljeta odlazi na tretmane, depilacije, pedikure, a u kupaonici provode sve više vremena i njihova kozmetika istiskuje žensku.

 

Ključne riječi

Komentara 14

HE
hellbani
13:28 05.07.2011.

Hrvati su budale., vidim to iz dana u dan sve vise... ajmo struja gore :D

PP
pp
14:12 05.07.2011.

gluposti...muškarci se ne trebaju opterećivati izgledom...ni žene nebi trebale toliko...za muškarca ako ima sve druge kvalitete je zaista svejedno kako izgleda...da naravno da će cura birati ovog na slici prvu noć umjesto prosjećnog tipa ali će drugu večer i slijedeće htjeti normalnog frajera, a ne ovu olupinu koja nema šta za reći...jer smo drugačije napravljeni...prema tome reklame treba ignorirati, a muškarci neće postati robovi reklama kao žene jer se ne izlažu u toj mjeri nekim stvarima...pandan ženskim časopisima među muškima ne postoji...takvo ispiranje mozga...a i žene bi se trebale skloniti toga i shvatiti da se od njih samo muze lova...jedno je voditi zdrav život, vježbati, lijepo se oblačiti, a nešto posve drugo torture kojima se žene danas izlažu da bi bile \"lijepe\"...uglavnom manipuliraju ljudima na najjače

Avatar netstoper
netstoper
12:51 05.07.2011.

hrvati su mješavina ... britancarusaislovenca...haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije