Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'štednja'

Suprugu i djeci hranu servira na stolu na foliji, a jedu rukama: "Tako izbjegnem pranje suđa!"

Facebook/@Rebecca Cubberly
27.10.2022.
u 13:30

"Tako vrijeme koje bih inače provela perući posuđe mogu provesti s djecom, rekla je, a nakon takve spartanske večere, za pranje su joj ostali samo nož i daska za rezanje.

Mnogima se ne da svaki dan nakon jela prati suđe, a jedna je mama iz Velike Britanije odlučila da ni neće; pa njena obitelj jede rukama sa stola obloženog aluminijskom folijom.

U nekoliko je fotografija na društvenim mrežama Rebecca Cubberly i pokazala svoj hack, a pratitelji su se pitali isplati li se to stvarno raditi...

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!
1/6

“Suprug i djeca uživaju u našim obrocima, zabavljamo se dok jedemo” rekla je za Kennedy News supruga Karla (30) i majka dvoje djece, Jacka (6) i Evie (4).

Kad ručak ili večeru posluži u normalnim tanjurima, kaže, provede obično oko pola sata pospremajući, što je previše nakon dugog radnog dana.

Zato je preko blagovaonskog stola umjesto stolnjaka stavila foliju, a onda na nju servirala povrće, nachose, sir, tortilje i mljeveno meso koje je na brzinu skuhala u fritezi. A kao posljednju mjeru uštede pribora za jelo, mama je od obitelji tražila da jedu rukama.

"Tako vrijeme koje bih inače provela perući posuđe mogu provesti s djecom", rekla je, a nakon takve spartanske večere, za pranje su joj ostali samo nož i daska za rezanje.

“Pojeli su sve do posljednjeg zalogaja, ništa nije ostalo, tako da sam doslovno samo morao baciti staniol", dodala je, a pratitelji su u komentarima bili podijeljeni.

Dok su neki mislili da je ideja genijalna, drugi su je optužili da s njom šteti i okolišu, a jedan je napisao:

"Nijedno posuđe osim staniola neće stajati nerazgrađeno oko 400 godina."

- Ionako u trgovini ništa ne možete kupiti bez nerazgradive ambalaže - odgovorila je.

"Probat ću to s nekim malim 'zalogajima', poput sendviča ili pizze... ili ostacima od ručka kad nisam raspoložena za pranje", napisala je jedna mama, prenosi NY Post.

Istraživanje: Pranje suđa smanjuje stres i tjeskobu! Slažete li se ili ipak prepuštate pranje perilici? 😂😉

Komentara 1

MO
montello
12:56 28.10.2022.

Ova ne voli.cistiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije