Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je pet ljubavnika

Supruga mu je priznala da ga godinama vara, a on ju sad želi gledati kako to radi

shutterstock
07.03.2024.
u 20:44

Umjesto da bude ljut, njega je ovo saznanje napalilo i sada želi da ona to ponovi - dok on gleda.

Jedan se muškarac obratio The Sun-ovoj savjetnici za odnose, Deidre, kada je saznao da je njegova žena imala pet ljubavnika tijekom njihovog braka, ali on je odlučio ostati s njom. Umjesto da bude ljut, njega je ovo saznanje napalilo i sada želi da ona to ponovi - dok on gleda.  

Ovaj 45-godišnjak objasnio je da je sa svojom suprugom (43) već 18 godina u braku i da je znao da je imala mnogo partnera prije nego što su se upoznali te je sumnjao mu nije uvijek bila vjerna. ‘Kad sam pronašao njezine seksi fotografije - koje nikad nisam vidio - suočio sam se s njom’, rekao je. 

VEZANI ČLANCI: 

‘Slomila se i priznala da je imala vezu s tipom s posla, ali je rekla da je gotovo. Zamolio sam je da bude iskrena o tome je li bilo drugih’, prisjeća se, ‘Sve je izašlo na vidjelo - veze za jednu noć i nekoliko afera. Na njezino i moje iznenađenje, nisam bio ljut. Htio sam znati sve detalje. Što mi je više govorila, osjećao sam veće seksualno uzbuđenje’. 

‘Na kraju smo imali nevjerojatan seks - najbolji u zadnjih nekoliko godinama. Od tada je tražim da mi opiše kako su vodili ljubav s njom, kao predigru. U početku joj je bilo neugodno - znam da se još uvijek osjeća krivom - ali sada je sretna što mi može udovoljiti. Istina je da je zamišljanje nje s drugim muškarcima uvijek bila moja velika fantazija’, dodaje. 

‘Želim ići korak dalje. Volio bih biti tamo kad se seksa s drugim tipom. Ne želim seks u troje - želim samo biti u sobi i gledati. Ali, ne znam kako to predložiti i ne želim je tjerati na to’, priznaje. 

VEZANI ČLANCI: 

Deidre mu je poručila: ‘Uzbuđuje vas pomisao da vidite svoju ženu kako se seksa s drugim muškarcem - što je poznato kao voajerizam - ali pričati o fantaziji uvelike se razlikuje od stvarnog čina. Možda ćete otkriti da stvarnost stvara neočekivane emocije, poput ljubomore’. 

‘S jedne strane, dobro je što ste uspjeli prebroditi ženinu nevjeru. S druge strane, ne zvuči kao da ste shvatili razlog zašto je bila nevjerna. Činjenica da se osjeća krivom i da joj je bilo neugodno razgovarati o tome sugerira da postoje razlozi s kojima se niste suočili ili razgovarali. Upamtite, ona ne dijeli vaše fantazije. Možda neće htjeti imati seks s drugim muškarcem dok vi gledate. Razgovarajte s njom o ovome. Ali, ako joj se ideja ne sviđa, morate prihvatiti njezinu odluku. Pobrinite se da ne kaže da samo da bi vas zadovoljila ili umirila’, savjetuje.

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije