Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema aferu

'Supruga me uhvatila kako navodno očijukam s našom susjedom i sada spavamo u odvojenim krevetima!'

shutterstock
18.04.2022.
u 22:11

Ostao je šokiran jer su samo razgovarali o novoj teretani u gradu, ali ona je uvjerena da imaju aferu

Otkada me supruga navodno uhvatila kako očijukam sa susjedom, spavamo u odvojenim krevetima. Kako da je uvjerim da ovo samo pogoršava stvari među nama? U novogodišnjoj noći priredili smo zabavu za sve susjede. Mislio sam da smo proveli sjajnu noć, pa sam se iznenadio kada me supruga sljedećeg jutra napala – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Rekla mu je kako ga je uhvatila da očijuka s njihovom susjedom te je sad uvjerena da imaju aferu. Ostao je šokiran jer su samo razgovarali o novoj teretani u gradu, ali ona to nije vjerovala i od tada spavaju u odvojenim krevetima. 

– Kada i vi i vaša supruga imate mirni trenutak, uvjerite je da je volite i da vas ne zanima nijedna druga žena. Pitajte je što bi moglo pomoći obnoviti njezinu vjeru u vas. Zvuči kao da nema samopouzdanja, ali vi joj možete pomoći. Na primjer, možda joj treba više verbalnog uvjeravanja ili da vidi kako je stavljate kao prioritet u životu – odgovorila mu je Deidre.

Ove bebice redovito idu na terapiju glazbom koja im pomaže za vrijeme liječenja od različitih bolesti ❤

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:40 19.04.2022.

Ljubomorna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije