Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalio se

'Supruga je imala seks u troje s bivšim dečkima, a sada se bojim da će se to ponoviti'

Pixabay
18.01.2022.
u 21:50

Iako joj je dopustio da ima seks u troje kako bi ispunila svoju maštariju, nije mislio da će ga toliko pogoditi i povrijediti činjenica da je to napravila bez njega

– Moja supruga imala je seks u troje s dva bivša ljubavnika, uz moje dopuštenje, ali bijesan sam jer je to jednom napravila bez mene. Uvijek je podržavala moje seksualne želje i pozivala svoje prijateljice za seks s nama pa kad je ona tražila isto, pristao sam – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Dogovorili su se da pozovu njezina dva bivša ljubavnika, što njemu nije smetalo jer nikada nije imala pravu vezu s nijednim od njih i na kraju  su se svi dobro proveli. Njegova supruga ispunila je svoju maštariju i bila zadovoljna.

– Oni su prespavali kod nas, a sljedećeg kada sam se probudio, shvatio sam da sam jedini u krevetu. Tada sam čuo hihot i stenjanje iz spavaće sobe. Kad sam ušao, imali su seks, samo što ja nisam bio pozvan. Ne vidi što je pogriješila i objasnila je da me nije htjela buditi. Rekla je da rade samo ono što su radili noć prije. Ako je to mogla učiniti, zapitao sam se što je još učinila iza mojih leđa – nastavio je.

– Neki parovi koji su vrlo sigurni u svojim odnosima uspijevaju uspješno otvoriti svoj seksualni život drugim ljudima, ali se uvijek drže vlastitog kodeksa. Vaša supruga vam nije pokušavala ići iza leđa, ali time što vas nije uključila, natjerala vas je da ispitujete snagu vašeg odnosa. Bilo bi daleko bolje da razgovarate i razmišljate o svojim fantazijama, nego da ih ostvarite. Ako ste odlučni da i dalje želite uključiti druge, oboje morate pristati da poštujete granice drugoga – odgovorila mu je Deidre.

Otkrila da je dečko vara zbog jednog detalja na fotografiji: 'Zaboravio je na naočale..'

Komentara 3

MO
montello
19:13 19.01.2022.

ne bi vise s njom bio bjezi od takve prevarit cete opet

RA
radolizem
06:45 19.01.2022.

Naravno da će ponoviti. I ne samo to, ako je dečki budu vodili u swinger klub u Austriju, priključit će im se još netko...

Avatar nekakav
nekakav
05:58 19.01.2022.

To su problemi, a ne kao kod nas, plin, benzin, ja sam, ti si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije