Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretna greška

Suprug joj pohvalio haljinu, a onda primijetio jedan loš detalj... Za sve kriva - beba!

24.09.2021.
u 13:28

Iako na prvi pogled izgleda kao dio haljine, bijela linija na leđima nešto je sasvim drugo.

Iako se žene ne oblače lijepo za druge, uvijek su sretne kada dobiju kompliment na izgled, pogotovo ako je od partnera. I sve je dobro dok ne ukažu na nešto čega se ne bi htjeli sjećati, a jedna majka nedavno je iskusila takvu situaciju.

Na viralnoj fotografiji podijeljenoj na društvenim mrežama, jedna majka nosila je jednostavnu crnu haljinu s bijelom linijom preko leđa. Na prvi pogled izgleda kao dizajn haljine, ali zapravo je nešto sasvim drugo.

Srpska influencerica svojom haljinom sa svadbe izazvala ljutnju pratitelja: 'Neukusno'

1/13

Naime, kako prenosi The Sun, njezin suprug pohvalio je dizajn njezine haljine samo da bi saznao da je to zapravo napravio njihov sin kada je povraćao po njoj. 

Njegova greška brzo je izazvala smijeh među korisnicima društvenih mreža, a mnogi su u komentarima otkrili kako se suosjećaju s majkom. “I meni se dogodilo s majicom”, komentirala je jedna korisnica, dok se jedna trudnica pitala: “Hoće li mi ovako izgledati život nakon rođenja?”

Ponovno najezda smrdljivih martina, ali možete ih se riješiti uz pomoć ovih trikova:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije