Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Strijelcima ljeto donosi burna zbivanja i brojne avanture

ljetni posao (1)
PIXSELL
04.07.2013.
u 18:00

Odmak od svakodnevnih problema i briga pokazat će se dragocjenim za Strijelce

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Predstojeće ljeto bit će obilježeno burnim zbivanjima i vezama temeljenima na tjelesnoj privlačnosti. Ako ste u vezi, odnos s partnerom varirat će između vrućeg i hladnog, a jedino mjesto na kojem ćete se dobro slagati bit će spavaća soba.

 

Slobodni Strijelci

Naglašeni libido navest će vas da se češće upuštate u ljubavna osvajanja. Nećete težiti za zasnivanjem ozbiljnog odnosa, koliko za zadovoljavanjem tjelesnih potreba. Vaše će osvajačke taktike mnogima biti odviše izravne, stoga nećete uvijek biti uspješni. Povoljnije prilike očekujte već u srpnju. Sve do 23. srpnja Venera u Lavu budit će vašu romantičnu stranu, pa ćete u vezama tražiti nešto više od čiste strasti.

Krećete li na more, očekuje vas nezaboravni provod. Uživanje u ljetnim radostima i češći noćni izlasci pružit će vam priliku da ostvarite fatalno poznanstvo, najvjerojatnije sa šarmantnim strancem. Iako će vaš odnos početi kao neobavezni flert, brzo ćete shvatiti da vam je do njega stalo i više nego što biste htjeli. Nakon 24. srpnja vaša ljubavna priča neće se odvijati u željenom smjeru. No ne očajavajte, jer već od 17. kolovoza te tijekom rujna ulazite u prekrasno razdoblje kojeg će obilježiti zaljubljenost u prijatelja, pa se iz tog odnosa može roditi nova veza.

 

Zauzeti Strijelci

Partner i vi imat ćete različite želje i potrebe, što bi se u nekim slučajevima moglo pokazati prevelikom zaprekom. Nemojte olako dignuti ruke od ovog odnosa, jer će vam se već u srpnju pružiti prilika da poboljšate komunikaciju i prepoznate lijepe strane svoje veze. Iskoristite ovaj mjesec za intenzivnije druženje, a ako je moguće pođite zajedno na more.

Odmak od svakodnevnih problema i briga pokazat će se dragocjenim, jer ćete konačno imati vremena posvetiti se jedno drugome, umjesto da se svađate oko novca, djece ili posla. Ugodite partnerovim željama i potrebama te probudite uspavanu strast. Posljednji tjedan srpnja unosi nemir u vašu vezu. Oboje ćete biti okupirani poslovnim i inim obvezama, što će pridonijeti ponovnom udaljavanju. Odvojite svaki dan barem sat vremena za druženje, zajedničku večeru ili odlazak u kino. Nakon 18. kolovoza oboje ćete biti spremniji boriti se za vezu, što će uroditi plodom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije