Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Što ste prvo ugledali na fotografiji? Samo jedan pojam otkrit će što slijedite u životu

Facebook
20.06.2021.
u 07:00

Ovakvi testovi uvijek su zabavni, a mnogi tvrde i da su točni.

Ovaj jednostavan test dokazuje da svaka osoba, gledajući istu sliku, može obratiti pažnju na nešto sasvim drugo, nešto što drugi neće primijetiti. Prvo što vidite na ovoj slici otkrit će koja je vaša vodilja kroz život, kako njime putujete i što želite.

Foto: Daniel Pavlić

Pantera
Perfekcionizam je vaše srednje ime. Možete riješiti sve probleme s kojima se većina ljudi ne može nositi. Čak se može reći da u tome uživate. Pripadate ljudima koji čvrsto stoje na zemlji. Ne vjerujete u sreću, dobro znate da je čovjek sam kovač svoje sudbine. Znate da će vaš život biti onakav kakav sami napravite. Radite marljivo i pošteno kako biste dobili ono što želite. Nije vam neugodno što imate velike nade za sebe i tu se ne zaustavljate. Dobra ste i nježna osoba.  

Ptica
Vi ste vrlo  ljubazna osoba. Volite ljude i brinete o svom odnosu s njima. Drugi vas vole, jer se u vašem društvu osjećaju ugodno. Mir je vaša snaga. Odlična strana je ta da se možete kontrolirati u bilo kojoj situaciji. Imate beskrajno strpljenje, pa tako pripadate empatičnim, osjetljivim i obzirnim ljudima. Volite djecu i životinje. 

U samo nekoliko sekundi u dućanu možete provjeriti svježinu mesa prije kupovine:

Žensko lice
Pripadate ljudima koji najviše cijene jednostavnost. Ne volite komplicirati svoj život. Svijet je za vas uvijek crno-bijeli. Odlučna ste, iskrena i izravna osoba. Nikad ništa ne skrivate i ne radite ništa iza leđa drugih ljudi. U srcu ste osjetljiva osoba i bojite se izgubiti one koje volite. Pokušavate biti logični i racionalni, ali nikad ne odbacujete ono što vam govori vaše srce.

Pejzaž
Odlikuje vas neobična intuicija. Imate šesto čulo koje vam omogućava donošenje boljih odluka. Uvijek slijedite poziv svog srca. Vrlo ste emotivna osoba. Optimist ste i imate pozitivan pogled na svijet. Možete vidjeti dobro u bilo kojoj situaciji. Zračite toplinom i radošću. Odličan ste slušatelj i znate kako utješiti ljude. 

Dogovori u svjetlu primirja: Izrael i Palestina dogovorili razmjenu cjepiva

1/3
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar acivij
acivij
10:56 20.06.2021.

Ja neću reći što sam vidio, da izbjegnem žuti ... 😁😂

US
Usora110
23:39 21.06.2021.

Mislim da netko punoooo kenja..

MO
montello
19:11 20.06.2021.

zena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije