Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogromni iznosi

Što mislite koliko tjedno zarađuje najpopularnija tiktokerica na svijetu? Ovo je njezina zarada samo od pregleda!

TikTok
23.01.2024.
u 12:30

"Ako zadovoljiš sve kriterije TikToka, plaćaju te za svaki video dulji od minute. I plaćaju te po svakih tisuću pregleda", pojasnila je jedna od kreatorica sadržaja na platformi

TikTok je uveo novi val digitalnih zvijezda. Izvan dijeljenja prihoda od oglasa, TikTok ima nekoliko ugrađenih alata za unovčavanje poput virtualnih "darova", kao i fond programa za kreativnost koji nagrađuje kreatore za objavljivanje duljeg sadržaja. Sredinom 2023. pokrenuo je i fond od 6 milijuna dolara za kreatore efekata proširene stvarnosti, piše Business Insider.

No, činjenica je da mnogi svakako od društvenih mreža, pa tako i TikToka, zarađuju velike svote novaca. Tako je jedna tiktokerica @keely1123 na svom profilu otkrila zaradu popularnih kreatora na društvenim mrežama, barem prema podacima dostupnim javnosti. Također se dotaknula i trenutno najpopularnije svjetske tiktokerice Alix Earle.

@keely1123 Replying to @sierra CRAZYY #alixearle #influencers #influencerpay #influencerincome ♬ original sound - KEELY GRACE

"Dakle, ako zadovoljiš sve kriterije TikToka, plaćaju te za svaki video dulji od minute. I plaćaju te po svakih tisuću pregleda. Uglavnom po tisuću pregleda dobiješ dolar i 10 centi. Sad ćemo vidjeti koliko je Alix zaradila u jednom tjednu", rekla je, te se onda prebacila na profil Tiktokerice koju prati preko šest milijuna korisnika.

"Jako je aktivna, tako da jako puno i zarađuje. Prošli tjedan je objavila 21 video, ali samo 15 ih je trajalo minutu ili dulje. Svi skupa su skupili oko 3.8 milijuna pregleda. To znači da je u jednom tjednu samo od pregleda zaradila 62.700 dolara. U to ne ulaze sponzorstva", objasnila je korisnicima. @keely1123.

"Život zaista nije fer", pisao je netko u komentarima. "Dakle, svi mi zapravo dodatno obogaćujemo već bogate ljude", napisala je druga korisnica. "To je ludo! Zamisli da aplikacija odjednom nestane ili nešto", glasio je još jedan komentar. "Mnogi toliko ne zarade u godinu dana", dodao je netko četvrti. 

VEZANI ČLANCI:

Ako niste nikada čuli za Alix Earle, evo pojašnjenja tko je ona. Naime, 22-godišnja studentica Sveučilišta u Miamiju postala je jedna od najbrže rastućih kreatora na TikToku, a može se pohvaliti s više od 6 milijuna pratitelja. Ona je također novo lice dugogodišnjeg trenda ljepote omiljenog među obožavateljima, "Get Ready with Me" (GRWM), koji je izvorno stekao popularnost u eri YouTubea ranih 2000-ih kao način na koji kreatori sadržaja dijele svoje rutine njege kože i šminkanja, a istovremeno daju obožavateljima pogled u njihove osobne živote.

Alix većinom prepričava svakodnevne trenutke iz svog života dok se šminka i bira odjeću. I dok su njezini raniji GRWM-ovi prikazivali kako se priprema za nastavu na Sveučilištu u Miamiju, neki od njezinih novijih videozapisa uključuju veće događaje jer i njezina karijera kao influencerice raste. U prosincu 2022. obožavateljima je snimala svoje pripreme za VIP izlazak na novogodišnju zabavu kod Miley Cyrus u Miamiju.

Međutim, unatoč njezinoj sve većoj slavi, gledatelji još uvijek hvale Alix zbog njezine osobnosti i prizemnog načina života. Samo dan nakon što je tulumarila s Miley, Alix je objavila video "obilaska sobe" svog neorganiziranog stana na fakultetu. Alix je također beauty influencerica u usponu - njezina tehnika šminkanja bijelom olovkom za oči nadahnula je mnoge, a većina proizvoda koje redovito koristi rasprodani su, piše People.

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije