Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Stiliziraj se, zaigraj i osvoji Playstation 4!

braun
Foto: Promo
1/5
29.06.2018.
u 10:21

Zavirite u Braunovu radionicu stila i pronađite svoj MultiGrooming set ili jedan od Braun uređaja iz styling linije na ekupi.hr web shopu te zaigrajte nagradni natječaj!

Vaš je stil odraz vaše osobnosti. Sačuvajte njegovu autentičnost i preuzmite kontrolu uz pomoć Braunovog seta za vrhunsku brigu o dlačicama na licu i tijelu te kosi. Bez obzira kakav izgled njegujete, Braun Multigrooming Kit pomažu vam kreirati jedinstveni stil. Pametan češljić za šišanje pruža vam preciznost i kontrolu potrebnu za kreiranje odlične frizure, uz pomoć čak 13 preciznih postavki duljine (0.5-21mm). U Braunovom Multigrooming setu pronaći ćete i nastavke za uređivanje dlačica na licu i tijelu, s kojim ćete lakše održati izgled koji želite, sigurno i precizno. Novi Braunov MGK 3080 model s lakoćom obavlja 9 različitih zadaća uređivanje dlačica.

Ovog ljeta na plaži izgledajte savršeno uređeno od glave do pete.

Poznata je činjenica kako svakodnevni ritual brijanja kod većine muškaraca izaziva nezadovoljstvo, nelagodu i opterećenje. Uz to što oduzima dosta vremena, često stvara iritacije, crvenila i neželjenje ranice na koži. Nakon serija izvanrednih performansi svojih proizvoda, Braun predstavlja još savršenije serije električnih brijaćih aparata vrhunske preciznosti i posvećenosti detaljima. Punjivi električni brijaći aparat s mrežicom Braun Series3, 3010 BT Shave&Style idealan je 3 u 1 uređaj za njegu muškarca. Sadrži 5 češljića u rasponu od 1-7 milimetara pa se lako možete prebaciti s temeljitog brijanja na precizno oblikovanje brade. Za glatku kožu i izgled kakav poželite odaberite jednostavan i intuitivan Braun brijač i osjetite kvalitetu brijanja svakog dana. Braun ima rješenje za dotjeran izgled svakog muškarca.

Zavirite u Braunovu radionicu stila i pronađite svoj MultiGrooming set ili jedan od Braun uređaja iz styling linije na ekupi.hr web shopu te zaigrajte nagradni natječaj! Prvih 40 kupaca kupnjom odabranih Braun proizvoda osvaja prepaid bon za Playstation store Hrvatska u iznosu od 150 HRK, a nagradni natječaj za Playsation 4 traje do 10.7. 
Više detalja potražite na linku jednog od navedenih proizvoda iz Braun styling linije: http://bit.ly/BRAUNnagradninatječaj
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije