Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijala mnoge

Stavila je kameru u hlače kako bi snimila muške reakcije: 'Skoro su slomili vrat samo kako bi vidjeli stražnjicu'

Instagram
27.10.2020.
u 13:30

Odlučila je prihvatiti popularan trend i snimiti reakcije muškaraca na njezin izgled.

Alexas Morgan (24) sakrila je mobitel u stražnji džep hlača kako bi snimila poglede i izraze lica muškaraca dok je odmjeravaju s leđa. To je postao trend na TikToku, gdje je poanta uhvatiti sve izraze lica dok djevojke hodaju ulicom, kako prenosi Mirror.

Na početku samog videa, Alexas je objasnila: ‘Sada ću vidjeti koliko pogleda moja stražnjica dobiva.’

Alexas je tako hodala raznim dućanima, restoranima, ulicom te snimala sve reakcije na njezin izgled. Mnogi su se brzo okretali i odmjeravali je, a njihove reakcije nasmijale su mnoge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Which reaction was your fav? 👀 @alexasmorgantv

Objavu dijeli Alexas Morgan ❣️ (@alexas.morgan)

Neki su se samo okretali i gledali u njezinu stražnjicu, drugi su klimali glavom dok su je promatrali. Jedan je čak čučnuo kako bi je bolje vidio, dok dvojica nisu mogli zatvoriti usta nakon što je Alexas prošla pored njih.

Nakon što je video podijelila na svom Instagram profilu, prikupila je više od 120 tisuća lajkova i komentara. - Ne mogu se prestati smijati. Svi su skoro slomili svoje vratove kako bi te odmjerili - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Prosidbu zamalo zasjenila nezgoda, reakcija budućeg mladoženje postala je hit:

1/1

Komentara 22

Avatar The_Lacrdion_ZG
The_Lacrdion_ZG
22:03 27.10.2020.

Kako je samo kreativna. Kad bi sve to morala opisati, sastaviti o tome pola stranice teksta mogu su slikovito zamisliti kako bi bila beskrajno preopterećena. Baš sam dana čitao jednu studiju koja govori o tome kako IQ kod mlađih populacijaa u svijetu pada kontinuirano. Kad se pak vidi što je sve daanas "genijalno" može se zaključiti kod koga je najviše do sada pao.

ST
stefj
16:49 27.10.2020.

Hm, mogla je hodati s isplaženim jezikom pa bi se isto svi okretali za njom... Veselje...

CV
car_vukota
22:12 27.10.2020.

Nije to stražnjica već guzičetina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije