Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBUNJENA JE

'Stalno flertam sa zgodnim kolegom s posla i maštam o njemu, a svome dečku ne dam ni da me dodirne'

Shutterstock
20.08.2022.
u 21:02

Veza s njenim partnerom bila je sjajna, no u zadnje vrijeme jednostavno više nije kako bi trebalo biti. Rijetko i razgovaraju, jer se njoj ne da, a seks nemaju uopće

- Ne mogu prestati flertati s muškarcem s kojim radim i zaista me jako privlači. On uzvraća flert, ali mislim da mu se ne sviđam na taj način. No, problem je u tome što imam dečka i u vezi smo 14 godina, a imamo i dvoje divne djece. Ja više nisam sretna s njim i jedino o čemu mogu razmišljati je moj seksi kolega. Nikada me prije nije privlačio, no nedavno je počeo raditi sa mnom svaki dan i počela sam osjećati snažnu privlačnost - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Veza s njenim partnerom bila je sjajna, no u zadnje vrijeme jednostavno više nije kako bi trebalo biti. Rijetko i razgovaraju, jer se njoj ne da, a seks nemaju uopće. Često je loše volje, a oraspoloži ju jedino maštanje o zgodnom kolegi s posla koji je zabavan i s kojim ima puno tema za razgovor.. Ne planira nikome još reći kako se osjeća, no vrlo je zbunjena.

- Volim svoga dečka i ne želim ga ostaviti, on je stvarno divan partner i otac, ali kada god me dotakne ili želi biti intiman sa mnom, ja se samo odmaknem i zatvorim u sebe. Ne znam što da radim - nastavila je.

- Flert s kolegom može se činiti kao siguran način da dobijete seksualni zanos, ali još uvijek šteti vašem odnosu i lako se možete uvući u stvari koje idu dalje od toga. To ne znači da nikad ne smijete gledati druge ljude, ali tu prestaje. Nemojte prijeći granicu jer će vas to uvući u probleme i bilo bi šteta ugroziti svoju vezu ili posao. Umjesto toga, oživite svoju vezu. Razmislite o tome zašto ste u iskušenju i što se zapravo događa, odnosno što vam nedostaje u vašem odnosu s dečkom. Ipak imate dvoje djece, pa se isplati još potruditi oko ovog odnosa, a pogotovo zato što ste rekli da ga još volite - odgovorila joj je Deidre. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
13:20 21.08.2022.

Onda ne glumi nego reci decku zbogom a nemoj ga varat na takav navin

JM
Jmjm
06:57 21.08.2022.

Tatica je dobar ali neka karinda drugi,ovaj prvi neka samo cuva djecicu,imao sam takvu i otjerao sam je iz stana nakon 12g bez obzira na djete

AU
aurelll
23:28 20.08.2022.

Nova porcija destrukcije i promocije kurvanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije