Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao mnoge

Šokirao ga prizor u moru u Hrvatskoj pa postao viralan: 'Ne mogu vjerovati što sam upravo vidio...'

TikTok
08.08.2022.
u 15:00

Video je postao viralan te prikupio više od pet milijuna pregleda i 930 tisuća lajkova

Mnogi su na raznim plažama i za vrijeme godišnjih odmora iskusili neugodna iskustva, ali jedan TikToker postao je viralan na društvenim mrežama zbog neugodne situacije koju je doživio u Hrvatskoj.

Naime, TikToker yourboymoyo podijelio je video neugodnog iznenađenja koje ga je dočekalo u moru u Hrvatskoj. U videu je opisao situaciju u Jadranskom moru koja ga je poprilično šokirala.

"O moj Bože, o moj Bože… Ne mogu, ne mogu govoriti. Ne mogu vjerovati što sam upravo vidio svojim očima. Svojim očima. Brate, ja sam u Hrvatskoj. Rekao sam sebi: 'Idem biti pustolovan. Idem biti Bear Grylls. I tako sam skočio u more. Brate, tu je prepuno jahti. Ja sam tamo, plivam kao meduza, tamo sam, chillam kao dupin", počeo je u videu.

@yourboymoyo ACTING AS IF THERES NO TOILETS ON THE BOAT #croatia #yacht #relatable #sea #poo ♬ original sound - Moyo

Prije odlaska na odmor, stavite kovanicu u zamrzivač. Razlog? Bit ćete nam zahvalni:

1/4

"Brate, sljedeća stvar koju vidim… Govno. Kakica, brate. Mislim, kakica ide prema meni. Kakica pliva prema meni. Rekao sam: 'Bombaclarttt' (baljezganje). Ne mogu disati! Netko je imao smjelosti, hrabrosti da bude u istom moru s nama… Pogledaj koliko je brodova ovdje. Netko se namjestio i obavio nuždu u more. Čak sam vidio kukuruz u kakici, brate. Kukuruz!" nastavio je.

U tom trenutku čula se brodska truba, na što je šokiran Tiktoker dodao: "Možeš li se stišati? Nećete me više nikad vidjeti da skačem u ovo! Nikad!"

Video je postao viralan te prikupio preko pet milijuna pregleda i 930 tisuća lajkova, a mnoge je korisnike nasmijala njegova neugodna situacija.

"Lmaoo dobrodošao u Hrvatsku", komentirao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica našalila na njegov način izgovora: "On je u Cro-wea-sha, ljudi."

Drama na vrhu turističke sezone: 80.000 turista zaglavilo na 'kineskim Havajima'

Ključne riječi

Komentara 91

Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
17:15 08.08.2022.

O cemu vi pisete, Boze...

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:16 08.08.2022.

Kažete tiktoker, hm, onda je sigurno neki bitan lik.......

Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
18:07 08.08.2022.

Pazi, lik nije vidio govno u životu, a u nju jorku seru čučnuvši iza taksija. Koji retaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije