Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Spavate li u donjem rublju ili bez njega? Stručnjakinja otkrila što je zdravije

shutterstock
26.11.2020.
u 12:30

Dobro razmislite hoćete li nositi donje rublje kada idete u krevet.

Na pitanje spavate li u donjem rublju ili ne tijekom jednog istraživanja, većina je odgovorila potvrdno uz čuđenje kakvo je to uopće pitanje. Možda niste nikada ni razmišljali je li to zdravo ili ne, ali stručnjaci jesu - i tvrde da nije!

Američka ginekologinja Alyssa Dweck kaže: "Često savjetujem svojim pacijentima da spavaju bez donjeg rublja. Ako je intimno područje stalno prekriveno, pogotovo tkaninom koja ne upija vlagu, stvaraju se uvjeti koji su savršeni za razvijanje bakterija i gljivica."

Sjećate li se malog vrta u Preradovićevoj ulici? Više ga nema, no Novković, koji ga je zasadio s Martinom Živković, oslobođen je optužbe za sadnju cvijeća: 'Žalosno da se na ovo troši vrijeme i novac'.

Naglasila je kako se ovo pravilo posebno odnosi na žene u menopauzi koje se više znoje, prenosi Huffpost.

Dweck preporučuje da, ako već nosite donje rublje na spavanje, to budu bokserice ili neke šire gaće. "Usko donje rublje kod muškaraca može izazvati neplodnost", otkrila je za kraj.

Ovo je 18 najboljih poza za spavanje: Je li vaša omiljena među njima?

1/5
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:25 26.11.2020.

mnoge nisu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije