Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA IDEJA

Smanjite bacanje hrane: S ovim će jednostavnim trikom zelena salata dulje trajati!

Shutterstock
23.05.2022.
u 07:00

Salata u plastičnoj vrećici posebno je sklona brzom kvarenju i ne prođe dugo vremena nakon kupnje prije nego što njeni listovi počnu venuti i trunuti

Nitko ne voli u hladnjaku pronaći salatu koja je trula i više se može jesti, no i ona kao i svaka namirnica ima svoj rok trajanja, ali ako ju pohranite pravilno, duže će ostati svježa.

Kako piše Mirror, salata u plastičnoj vrećici posebno je sklona brzom kvarenju i ne prođe dugo od kupnje prije nego joj listovi počnu venuti i truliti. Svi bismo trebali maksimalno smanjiti bacanje hrane, a u tome nam može pomoći pravilno pohranjivanje što će vam na koncu pomoći i uštedjeti.

Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati....

1/12

Jedna je žena zato na svom Instagram profilu otkrila trik za produljiti vijek trajanja salate, a sve što trebate napraviti je u vrećicu sa salatom staviti vlažni papirnati ručnik  U videu je i demonstrirala kako to treba napraviti.

- Kada kupite salatu pakiranu u plastičnu vrećicu, razrežite je i stavite unutra na vlažni papirnati ručnik koji će upiti vlagu i salatu dulje održati svježom - rekla je u videu.

Korisnici koji su pogledali video u komentarima su joj zahvalili za ovaj trik, a neki su priznali i da im je to već poznato od prije.

- Genijalan trik, morat ću isprobati - napisao je jedan korisnik.

"Ovo radim oduvijek, stvarno djeluje i povrće tako traje puno duže", komentirao je drugi korisnik, a treći je dodao: "Radim istu stvar, samo što ju bez vrećice zamotam u papirnati ručnik."

Pizza je zdraviji doručak od pahuljica!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije