Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne osjeća se krivom

Slomila je tati srce udajom za polubrata: 'Odbijam se ispričati!'

Unsplash
07.11.2023.
u 12:30

Brandona je srela 10 godina nakon što su im se roditelji rastali i između njih je odmah zaiskrilo

Žena je 'slomila srce svom ocu' nakon što se odlučila udati za svog bivšeg polubrata, unatoč njihovoj kompliciranoj prošlosti. Par, koji se u djetinjstvu stalno svađao, uzrokujući raspad braka svojih roditelja, ponovno se povezao na zabavi 10 godina nakon što su im se roditelji rastali i otkrili da postoji iskra, piše Mirror

"Moj otac se ženio ukupno četiri puta, tri puta otkako sam se ja rodila. Nijedan od tih brakova nije dugo trajao. Kad sam imala 13 godina, on je oženio Emmu, koja je doslovno najbolja žena Ikad sam upoznala. Moje djetinjstvo bilo je u takvom neredu i ne mogu se ni početi oduživati ​​onome što je učinila za mene. Emma je imala 15-godišnjeg sina Brandona. Brandon i ja se nismo slagali. Bila sam jako drsko dijete, uglavnom zbog zlostavljanja koje se događalo u kući moje mame, za koje on očito nije znao, ali jednostavno smo se užasno svađali. Radili smo puno stvari kako bismo se sukobili, uglavnom samo glupe šale, ali neke su postale ozbiljne", napisala je 25-godišnjakinja na Redditu. 

VEZANI ČLANCI:

Ispričala je da su se njezin tata i Emma rastali kada je ona imala 16 godina, a priznaje da su ona i Brandon bili poprilično velik razlog za to. Unatoč nemirima, održavala je kontakt s bivšom pomajkom i čak je bila na roštilju u njezinoj kući tijekom druge godine studija.  "Vidjela sam Brandona prvi put nakon nekoliko godina. Jednostavno smo kliknuli i počeli izlaziti gotovo odmah. To je bilo prije gotovo pet godina i vrlo brzo ćemo se vjenčati", otkrila je. Iako je Emma isprva bila "ogorčena", na kraju je bila u redu s tim. Međutim, njezin tata je imao potpuno drugačiju reakciju. "Emma mi je rekla da nam je isprva malo zamjerala jer se očito ipak možemo slagati, ali u međuvremenu je nastavila dalje. Moj otac je bijesan jer kaže da je izgubio Emmu zbog nas i da je ona bila ljubav njegovog života."

"Ne osjećam se posebno loše jer sam bila dijete koje se tako ponašalo zbog okolnosti koje su uglavnom bile rezultat njegovih loših odluka. Odrasla sam i prepustila se, ali ne osjećam se loše što sam bila drska tinejdžerica koja se nije mogla slagati s Brandonom", priznala je. Zanima li je griješi što se udala za svog bivšeg polubrata, pa se obratila Redditu za savjet. Jedan je korisnik odgovorio: "Tvoj tata ne može kriviti djecu za svoju nesposobnost da zadrži supružnika. Sudeći po njegovim prijašnjim postupcima, ne bi ju dugo zadržao, bili svi vi najbolji prijatelji ili smrtni neprijatelji." 

Druga je osoba komentirala: "On je odrasla osoba pa je u konačnici bila njegova odgovornost da učini da stvari funkcioniraju, ali i ja bih bio prilično slomljena da sam na njegovom mjestu." Treća osoba se uključila: "Razvod nije tvoja krivnja i tvoj tata te ne bi trebao kriviti. Da je Emma doista bila ljubav njegova života, mogao je učiniti da to funkcionira." "Činjenica da je Emma ostala u kontaktu s tobom znači da te nije mrzila i nije ga tjerala da bira između tebe i nje. Vjerojatno je bila više uznemirena njegovim lošim roditeljstvom ili načinom na koji je on rješavao stvari nego s tobom. Također, malo je čudno je udati se za bivšeg polubrata, ali iskreno ne mislim da je tako loše. Tvoj tata mora to preboljeti", glasio je komentar još jednog korisnika. 

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije