Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dizajnerska karijera

Slavna Posh oduševila modni svijet haljinama i torbama

victoria
AFP
14.09.2010.
u 08:06

Na Njujorškom tjednu mode Victoria Beckham uz haljine prvi put predstavila i torbe koje je dizajnirala.

Modni je svijet s oduševljenjem prihvatio najnoviju kolekciju haljina svestrane Victorije Beckham predstavljenu na Njujorškom tjednu mode. A izgleda da je popularna Posh napokon, nakon nekoliko rasprodanih kolekcija, osvojila i modnu kritiku. 

Njezina nova proljetno-ljetna kolekcija dokaz je da se Victoria Beckham dobro razvija i gradi status cijenjene dizajnerice, prenose svjetski mediji. Kolekcija je inspirirana jednostavnim i ženstvenim krojevima te pastelnim bojama s malo žute i ljubičaste. 

Na reviji je Posh predstavila i dugo najavljivane torbe koje je prvi put dizajnirala i kojima se posebno ponosi. Kolekcija uključuje ženstvene “clutch” torbice, ali i velike putne torbe. 

– Željela sam napraviti nešto što bi i muškarci mogli koristiti – naglasila je Victoria Beckham, inače poznata po svojoj kolekciji od stotinjak Hermesovih torbica Birkin procijenjenih na više od milijun i pol funti.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nazareth
Nazareth
10:27 25.09.2010.

bas imam jedan kapot,a fali mi visalica!pošš aj dodi!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije