Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dječja igra

Školica, lovice... Imate li svoju omiljenu igru iz djetinjstva?

Dječja igra
Foto: PR FOTO
1/2
20.05.2015.
u 11:43

Sudjelujte u NIVEA kreativnom natječaju ''Koja je vaša omiljena igra'' i osvojite originalan set igara

Igra je jedna od najljepših uspomena na djetinjstvo - kroz igru se uči i upoznaje svijet koji nas okružuje, stvaraju se prijateljstva i rađaju prve simpatije.

NIVEA vas poziva da se prisjetite tih lijepih trenutaka i sudjelujete u nagradnom natječaju ''Koja je vaša omiljena igra'' koji se provodi u sklopu projekta ''Neka odrastanje bude dječja igra'' u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske.

Na stranici www.nivea.hr/igre  do 2. lipnja 2015. svi zainteresirani mogu poslati opis, crtež ili fotografiju svoje najdraže igre, a najbolji tjedni dobitnici bit će nagrađeni NIVEA poklon-paketom i posebnim setom igara koji sadrži rekvizite za igranje popularnih  dječjih igara. Najoriginalniji radovi bit će posebno istaknuti u Priručniku o igrama koji će u svom radu s djecom koristiti volonteri Društava naša djeca diljem Hrvatske.

Projekt društvene odgovornosti ''Neka odrastanje bude dječja igra'' provodi se drugu godinu zaredom s ciljem naglašavanja važnosti igre za dječji razvoj.

Ove godine doniranim sredstvima provest će se edukacije vrijednih volontera koji djeluju u Društvima naša djeca te za organizaciju posebnih radionica za roditelje na temu poticanja dječje kreativnosti i razvoja kroz igru.

>>NIVEA nastavlja s projektom 'Neka odrastanje bude dječja igra'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije