Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Severina već deset godina dobiva ista ljubavna pisma

Posljednjih deset godina, kazala je Seve, prate je dva vjerna obožavatelja i svakog joj tjedna, po dobroj staroj navici, šalju pisma. Jedan od njih navodno je stariji zagrebački fakultetski profesor.
14. siječnja 2010. u 15:53 1 komentara 7 prikaza
severina
Foto: Ossessivo moda

Slavko Šajinović nije jedina muška pratnja pjevačke dive Severine, otkrila je zvijezda u “AmiG showu” televizije Pink. Posljednjih deset godina, kazala je Seve, prate je dva vjerna obožavatelja i svakog joj tjedna, po dobroj staroj navici, šalju pisma. Jedan od njih navodno je stariji zagrebački fakultetski profesor.

Drugi, malo mlađi, u pjevačicu je zaljubljen već godinama, a svoju ljubav i platonsku vezu sa Severinom dokazuje pišući joj tjedno i do četiri “ispovijedi”. No to slavnoj pjevačici nimalo ne smeta. U imaginarnu prijateljstvu 37-godišnjakinja, čini se, iskreno uživa.

U stvarnosti se ipak radije druži sa svojim zaručnikom – 40-godišnjim Slavkom Šajinovićem s kojim će, nadamo se, ove godine stati i pred oltar.

Dan i noć
ČAROLIJA
Najpopularnije lokacije zagrebačkog Adventa: Pogledajte kako adventska bajka izgleda danju, a kako noću
  • -obrisani-:

    O ukusima se nemože diskutirati. Severina može biti samo na posteru u kabini kamiona iz Kosova. Ako je on profesor, onda je to vjerojatno jedan od onih koji sada pod istragom.