Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lude godine

Mislite da vam je ljubavni vlak pobjegao? Istraživanje otkriva najbolje godine za seks

Foto: Thinkstock
01.04.2018.
u 09:00

Istraživanje donosi podatak da su najsretniji parovi koji vode ljubav jednom tjedno

Istraživanje objavljeno na online platformi Happify dalo je odgovor na često pitanje: Kada imamo najbolji seks u životu?

Prema odgovorima ispitanika u pedesetim i šezdesetim godinama života, najbolji seks koji su imali bio je u njihovima četrdesetima! Točnije, sa 46 godina imali su najvatreniji i najugodniji seks u životu, piše womenshealth.

Stoga, ako niste još imali najbolji seks u svom životu, ne očajavajte!

Istraživanje donosi podatak da su najsretniji parovi koji vode ljubav jednom tjedno. Prema istraživanju, prosječan američki par vodi ljubav 2 - 3 puta mjesečno. 

Također, stariji parovi koji češće imaju spolni odnos sretniji su od onih koji ti rade rjeđe.

Na koncu, oko 50 posto ispitanika kazalo je da im je najbolji seks u životu bio sa sadašnjim partnerom. Zato, ako vam se bliži 46. rođendan, pobrinite se da ga dočekate s pravim partnerom!

Pogledajte i 10 seksualnih fantazija koje sve žene imauju:

1/11
Ključne riječi

Komentara 3

KR
krezubikrkan
18:37 21.04.2018.

ja imam 47 i najbolji sex je bio između 24 i 35....tad sam se mogao igrati točno onako kako sam i koliko sam htio....sad je dobar ali daleko je to od špice

AU
austrougarskigeneral
09:50 02.04.2018.

to važi samo za starije od 50

JE
jejeee
15:43 01.04.2018.

debilizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije