Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proširenje obitelji

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick žele posvojiti dijete

parker
Reuters
19.12.2009.
u 21:17

– Nismo odustali od vlastite bebe, ali ako si ne uspijemo ostvariti san, posvojit ćemo dijete – kazala je plavokosa glumica, supruga i majka.

Od svih uloga koje je odigrala, glumica Sarah Jessica Parker najbolje se, kaže, snašla u onoj majčinskoj. Zato će samo šest mjeseci nakon što im je zamjenska majka rodila blizanke Lorettu i Tabithu ona i njezin suprug, glumac Matthew Broderick uskoro krenuti u potragu za novom bebom.

– Oduvijek sam željela imati veliku obitelj. Naših troje mališana zato će dobiti još jednog brata. Ili sestru – otkrila je glumica čiji se privatni život potpuno razlikuje od onoga u “Seksu i gradu”. Umjesto trčanja za Facom, Sarah po Manhattanu trči jedino za sedmogodišnjim sinom Jamesom Wilkijem – prvim nasljednikom glumačkog para. Naime, kad su šest godina nakon njegova rođenja Sarah i Matthew poželjeli proširiti obitelj, njihova se želja nije mogla ostvariti. Djevojčice koje su dobili u lipnju ove godine na svijet im je zbog toga donijela zamjenska majka.

– Nismo odustali od vlastite bebe, ali ako si ne uspijemo ostvariti san, posvojit ćemo dijete – kazala je plavokosa glumica, supruga i majka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije