Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Samopouzdanje kojem ni jedna žena neće odoljeti

EISENBERG Paris
21.12.2020.
u 13:21

Zavedite ju mirisom L’art du parfum J'OSE

Osim što ga koriste kao jedan od glavnih aduta u zavođenju, muškarci parfemom otkrivaju svoju osobnost, karakter i stil i nije tajna da žene teško odolijevaju muškarcima koji dobro mirišu. Odabirom parfema možete ostaviti snažan dojam samouvjerenog i odvažnog muškarca, a  parfemska formula L’Art du Parfum Men J'OSE Eau de Parfum (30 ml/415 kn; 50 ml/645 kn; 100 ml/975 kn) pariškog brenda Eisenberg univerzalan je spoj mirisnih nota uz koje sigurno nećete proći nezapaženo.

Mirisna kreacija Joséa Eisenberga kultni je parfem koji je na jedinstven i elegantan način odraz osobnosti njegova tvorca. Primamljiv, nezaboravan miris kreiran je na bazi toplih, ali snažnih nota jantara i kave. J’OSE je logičan izbor svakog muškarca koji se usprkos normama usuđuje živjeti na svoj način. Neočekivanu zavodljivost označavaju tajanstvene visoke note mente i pelina koje su odraz individualnosti i samopouzdanja svakog alfa muškarca koji ga se usudi nositi.

Ženska inačica L’Art du Parfum J’OSE Eau de Parfum (30 ml/415 kn; 50 ml/645 kn; 100 ml/975 kn) izazov je za sva pravila, a svjež živahni impuls limuna i mente kontrast je srednjim notama koje sjedinjuju eleganciju jasmina s ukusnim daškom mocha kave. Mali mirisni rituali zavođenja ovih blagdana mogu biti u paru pa svoju ljepšu polovicu možete iznenaditi toplim baznim notama jantara koje će ispisati uspomene na ovaj smioni parfem.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – subota; 8-17h).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije