Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Previsoki libido'

Samohrana majka: 'Javno sam priznala da ne mogu bez seksa, pa su me druge žene napale!'

Instagram/@tracykissdotcom
27.03.2022.
u 19:59

Nakon što se emisija emitirala prošlog tjedna, Kiss kaže da su je na društvenim mrežama napale žene koje brinu da će njihovi partneri isto očekivati od njih

Samohrana majka i osobna trenerica Tracy Kiss javno je u Channel 4 emisiji 'Sex Clinic' ispričala da ima problem sa 'prevelikim libidom, zbog čega ju je ostavio i dečko koji je mislio da joj on nije dovoljan'. 

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

- Masturbiram najmanje dva do tri puta dnevno - podijelila je Kiss prošle godine u emisiji i dodala da radi od kuće, pa joj je to 'prikladno raditi u pauzi za ručak'.

No zbog takvog ju je seksualnog nagona više partnera, požalila se, već ostavilo, pa je odlučila javno potražiti pomoć i progovoriti o svom libidu.

U razgovoru sa seksologinjom Jess Wilde Kiss je rekla da je 'ćudljiva, napeta i nervozna' ako nije navečer imala bar jedan orgazam: a dnevno se, kaže, može seksati 11 puta.

Rekla je tada i da joj je žao što ju je partner zbog toga ostavio jer ga još voli i htjela bi biti s njim, a Wilde joj je savjetovala da 'ubuduće s partnerima ne dijeli svaki aspekt svoje seksualnosti'.

Nakon što se emisija emitirala prošlog tjedna, Kiss kaže da su je na društvenim mrežama napale žene koje brinu da će njihovi partneri isto očekivati od njih.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
11:55 28.03.2022.

Zena je prava kaze sta misli a feminstkinje je napadaju.otvorena je i voli ex takve su najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije