Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ikona stila

S piste na... J. Lopez! Kako je zvijezda "ukrala" Guccijev styling

jennifer (1)
Foto: Reuters, AFP
1/4
07.03.2011.
u 13:09

Uz novi album "Love?" prekrasna Latinoamerikanka promovira i svoju novu vitkiju liniju

Iako je godinama u samom vrhu najpoželjnijih i najseksepilnijih žena na svijetu, čini se da Jennifer Lopez upravo sad, u 42. godini, izgleda bolje nego ikad.

Njezino je tijelo zategnutije, u boljoj formi, a i vitkije nego inače, što joj, slažu se mnogi, izvrsno pristaje. Čini se da za nju ne vrijedi ona da žene dostižu vrhunac svoje ljepote u 31. godini te da je Jennifer prevarila statistiku. 

Novi album – "Love?" opet ju je vratio na crveni tepih, a osim prekrasnom novom linijom (koju rado ističe vrućim hlačicama i kratkim haljinama) Jennifer se može pohvaliti i angažmanom na jednom od najgledanijih američkih showova – Američkom idolu, gdje je uz pjevača Aerosmitha Stevena Tylera i glazbenika Randyja Jacksona članica žirija.

Novi režim treniranja i prehrana koja kombinira zdrave ugljikohidrate s hranom bogatom proteinima zaslužni su za blistav novi izgled, a kako bi bila u toku sa svim modnim događanjima, Jennifer posebnu pažnju posvećuje najnovijoj dizajnerskoj odjeći. Od Guccijeva outfita koji je u potpunosti prenijela s piste do nevjerojatnih Louboutinovih cipela sa srebrnim šiljcima, čini se kako Jenny from the Block ima još štošta za pokazati.

 

 


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije