Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

"S dečkom sam u vezi šest mjeseci, a tek mi je sada rekao da ima kćer i da ne želi imati više djece"

Shuttershock
29.12.2022.
u 16:30

Kad sam ga pitala zašto mi nije to prije rekao, odgovorio je, "Nikada prije nam djeca nisu bila tema", dodavši i kako "On sam brine o svojim stvarima"...

Dečko i ja smo zajedno šest mjeseci i sve je bilo super dok ja nisam nedavno spomenula djecu, napisala je anonimna žena u pismu terapeutkinji i Mirror kolumnistici Colleen Nolan.

"Rekao je da on ne želi više djece jer je s 19 godina dobio dijete koje gotovo uopće ne viđa. Nikada prije nije spomenuo da ima dijete i sada mislim kako sam slijepa bila jer sam mislila da ga dobro poznajem...", objasnila je.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu'

1/9

Uopće joj, dodaje, ne smeta to što on ima kćer za koju nije znala, već samo to što mu je trebalo šest mjeseci da joj to kaže.

"Ne podnosim tajne i laži i sada dovodim u pitanje cijelu našu vezu. Brinula sam da mu možda nisam dovoljno bitna da sa mnom podijeli tu informaciju, no sada me brine je li on zapravo hladan ili emocionalno nezreo".

"Kad sam ga pitala zašto mi nije to prije rekao, odgovorio je, "Nikada prije nam djeca nisu bila tema", dodavši i kako "On sam brine o svojim stvarima"...

"Kako da unaprijedimo našu vezu kad on skriva tako veliku stvar?", pitala je.

Rekao joj je, dodaje, i da je kćer posljednji put vidio prije godinu dana na njen deseti rođendan, te da nema dobar odnos sa svojom bivšom, njenom mamom.

"U što sam se uvalila i trebam li izaći iz toga? Ili pretjerujem?", pitala je.

- Ne možete u šest mjeseci nekog zaista upoznati, a pitanje djece je za njega vjerojatno bolno - napisala je Colleen.

"Možda mu se teško išta dogovoriti s bivšom ili ga je potpunosti spriječila da viđa dijete. Ako je tako, vjerojatno se zbog toga osjeća krivim i nije htio ništa spominjati da vi ne pomislite da je loš i neangažiran otac", rekla je.

To što on kaže da mu je to "osobna stvar" njoj, ističe Colleen, govori da mu je o tome teško razgovarati, jer se jednom već opekao.

"Možda razmišlja što će ako se to ponovi i ako se opet nađe u situaciji da ima dijete koje ne smije viđati", objašnjava terapeutkinja i dodaje da će se, ako im veza bude napredovala i on se uz nju bude osjećao sve sigurnijim, na kraju možda predomisliti u vezi djece. "

"Nije vam lagao. Ovo je zaista bio prvi put da uopće spominjete djecu pa pokušajte imati malo više razumijevanja i popričati s njim o tome. Samo ako razgovarate s njim, možete ga zaista bolje upoznati", zaključila je terapeutkinja.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
21:07 02.01.2023.

bježi ti glavom bez obzira draga djevojko, to ti je moj savjet,.... bolje sad , nakon 6 mjeseci nego da nakon tko zna koliko godina podnošenja njegovih problema , te odalami nečim novim... kao npr. draga imam drugu djevojku, zaza tri mjeseca će nam roditi dijete......

DU
Deleted user
17:30 29.12.2022.

6 mjeseci je prekratko vrijeme da bi mogla procijeniti je li tvoj trenutni partner materijal za brak i obitelj, draga djevojko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije