Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljuta je na njega

Suprug joj je poklonio članarinu za teretanu: ‘Stalno komentira moju težinu, a on je taj koji je debeo’

Shutterstock
29.12.2022.
u 12:30

Korisnici Mumsneta odmah su stali na njezinu stranu, te su joj pisali razne savjete kako se sada ponašati prema njemu

Jedna žena ispričala je kako se naljutila na svog supruga nakon što joj je za Božić poklonio skupu članarinu za teretanu i uz to stalno komentira njezinu težinu na ružan način. Objasnila je da vodi poprilično aktivan život i da nije potpuno 'izvan forme', a dodala je i da je zapravo njezin suprug taj koji je debeo, piše The Sun.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

- Ovog Božića moj mi je suprug poklonio vrlo skupo članstvo u teretani na 12 mjeseci. Vrlo sam fit i aktivna, ali jednostavno nemam vremena ići u teretanu i moj suprug to zna. Unatoč tome što i sam ima znatan višak kilograma, on već neko vrijeme oštro komentira moju težinu. Je li nerazumno od mene što sam se toliko naljutila na njega? - napisala je u objavi na forumu Mumsnet, te upitala korisnike za mišljenje.

Korisnici Mumsneta odmah su stali na njezinu stranu, te su joj pisali razne savjete kako se sada ponašati prema njemu.

- Ja bih mu na vašem mjestu rekla da je on taj koji treba skinuti kilograme i da je njemu ta teretana potrebnija - napisala je jedna korisnica.

"Sa zajedničkog bankovnog računa bih se počastila nečim jednake vrijednosti", komentirala je druga, a treća je dodala: "Neka onda on preuzme sve kućanske poslove, a vi u teretani iskoristite dodatne sadržaje kao što su saune, spa i bazeni."

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije