Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođena s 'oznakom'

Rugali su joj se zbog velikog madeža ispod oka, a ona im je ovako svima 'začepila usta'

Cassandra Naud
Foto: Instagram
1/6
06.04.2015.
u 11:18

Iako su joj savjetovali da za fotografije koristi Photoshop, ona je to odbila.

Cassandra Naud 22- godišnja je profesionalna plesačica iz Alberte koja je rođena s velikim, dlakavim, madežom ispod oka.

I zbog toga njezin život nije bio baš lagan. Rugali su joj se u školi, a njeni roditelji nisu htjeli da ode na operaciju uklanjanja madeža, koju je tako jako željela, zbog straha da će joj na licu ostati veliki ožiljak.

Danas, Cassandra odbija bilo kakvu ideju odlaska "pod nož", piše BorePanda.

`Moj madež je velik dio mene. Čini me jedinstvenom i prepoznatljivom, što je iznimno važno u karijeri koju sam odabrala`, ističe mlada plesačica.

Iako su joj savjetovali da za fotografije koristi Photoshop, ona je to odbila.

- Ispočetka sam htjela pristati na to, ali onda sam se predomislila. Madež je dio mene i čini me takvom kakvom jesam, po njemu sam prepoznatljiva i ne smatram ga nedostatkom na svom tijelu već nečim što može biti moja prednost, poručila je Cassandra.

- Djeca u školi bila su okrutna prema meni i uvijek sam se osjećala ružnom zbog njihova ruganja. Ali vremena su se promijenila. Nemojte dozvoliti da vas zlostavljaju jer ne izgledate "normalno". Budite ponosni da ste jedinstveni!

 

 

Work shenanigans with my one and only @gina_vidales

A photo posted by Cassandra Naud (@cassandranaud) on

 

 

Happy as a peach 💋

A photo posted by Cassandra Naud (@cassandranaud) on

>>Zlostavljali su ga vršnjaci jer je najniži u razredu, a onda se dogodilo ovo

Komentara 26

TO
tonkica
13:29 06.04.2015.

Sve okej, ali madez je na licu, nije u pitanju estetika, vec cinjenica da dermatolozi i onkolozi ozbiljno preporucuju da se veliki madezi na mjestima koji su puno "osuncani" uklanjaju zbog mogucih "promjena".

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:09 06.04.2015.

Evo, fakat im je zacepila usta....

BO
Bonus
12:57 06.04.2015.

zaokica, u mnogim gradovima Njemacke ne smijes u odredjenim dijelovima grada izustiti rijec svog materinjeg jezika jer ce se u sekundi na tebe obrusiti 10 huligana i prebiti te. Govoris o slobodi koju sad zivis, a velika vecina Hrvata koja zivi vani ne zivi s domicilnim stanovnistvom nego u zatvorenim hrv. krugovima ili prosirenim pripadnicima dr.naroda bivse Juge. Ne vidim u tome slobodu jer se sami ogranicavaju. A inace, sto veci grad, to se manje tko obazire na drugoga. Sto je cesto i lose jer prodje kraj tebe kad unesrecen lezís na plocniku. Ali slobodnih i kulturnih ljudi ima i u RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije