Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo zajedničko Valentinovo

Romantičan bijeg Mie Kovačić i Ivora Vucelića u Ameriku

Mia Kovačić
Antonio Bronić/Pixsell
06.02.2010.
u 14:59

Poslovnom klasom jutros oko 7 sati zaljubljeni golupčići zaputili su se preko bare, u Ameriku. Kako je Ivor jako romantičan ne bi začudilo da Miji priredi neko iznenađenej

Dok su prve pahulje snijega stvarale sniježni prekrivač nad Zagrebom, jedan zaljubljeni par planirao je bijeg iz metropole. Voditeljica Nove TV Mia Kovačić i njen dragi Ivor Vucelić nadali su se kako nitko neće primjetiti njihov odlazak pa su se na aerodrom uputili rano ujutro. No golupčići su ipak uhvaćeni u svom romantičnom bijegu preko bare. Naime poslovnom klasom jutros oko 7 sati odletjeli su za SAD gdje će proslaviti svoje prvo zajedničko Valentinovo. Ivor se do sad pokazao kao pravi romantičar, a jednom gestom je sigurno kupio Mijino srce. Kao u nekom filmskom scenariju, Ivor je prošle godine unajmio jedno kazalište i zamolio Martinu Vrbos da njegovoj Miji od pjeva pjesmu koju je uz Martininu pomoć i napisao.

 

Skrivanje od medija ovom paru je išlo od ruke sve do nedavno. Na EP u rukometu u Grazu prije dva tjedna glasno su navijali za naše reprezentativce i pri tom nisu pokušali pobjeći od fotoaparata.

Komentara 1

LA
Lana
15:17 06.02.2010.

Jel to ovaj Vucelic bjezi iz Hrvatske? Ili trazi Adriatica.net novce prek bare da ih nadoknadi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije