Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreativno

Rodila djevojčicu na dan pomrčine Sunca. Evo kakvo joj je ime nadjenula

beba
screenshot/Facebook
23.08.2017.
u 09:25

Na dan pomrčine Sunca, spektakularnog prizora koji su gledali mnogi u Sjedinjenim Državama, ovaj par je dočekao rođenje kćeri u 08.04 sati ujutro

Freedom i Michael Eubanks dobili su svoje drugo dijete.

Na dan pomrčine Sunca, spektakularnog prizora koji su gledali mnogi u Sjedinjenim Državama, ovaj par je dočekao rođenje kćeri u 08.04 sati ujutro. Kako bi obilježili taj specijalni dan, svojoj su djevojčici dali ime - Eclipse  (Pomrčina)

Na dan rođenja njihove kćeri dogodila se potpuna pomrčina Sunca, prva u SAD-u u 99 godina. 

beba
1/26

Freedom je za ABC News izjavila kako jenjenoj djevojčici baš bilo suđeno da dobije to ime. dodala je da će je vjerojatno zvati Clipsey.’

"Upoznajte Eclipse! Rođena je u 8:04  ujutro u Greenville Memorial Hospital. teška je 3 kilograma, 48 centimetara je duga. U zadnjim trenucima njeni su roditelji odlučili nadjenuti joj ime Eclipse"

 

Komentara 3

ME
Menjik
10:06 23.08.2017.

Ja kao dijete sam govorio da cu svom djetetu jednog dana dati ime t-rex. Naravno svaki covjek nekad odraste. Ovi ocito imaju mentalnj sklop balavurdije.

LU
lukathereem
16:31 23.08.2017.

koje amebe

Avatar Papatest
Papatest
22:23 23.08.2017.

Sigurno Kolinda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije