Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Riješite se dosadnih muha na nekoliko prirodnih načina: Samo slijedite ove upute!

shutterstock
01.07.2021.
u 15:30

Tijekom ljeta i visokih temperatura kućne muhe česta su pojava, ali to ne mora uvijek biti tako

Kućne muhe mogu se činiti neizbježnim dijelom života, ali to ne treba biti tako. Postoje jednostavne stvari koje možete učiniti da biste svoju kuću riješili tih dosadnih nametnika, kako piše Healthline.

Bilje i cvijeće
Biljke i cvijeće možete posaditi i u vrtu i izvan njega, kako bi muhe bile podalje od kuće. Bilje i cvijeće koji mogu odbiti muhe su, između ostalog, bosiljak, neven, lavanda i lovorov cvijet.

Hoće li vas komarci napadati više ili manje ako pijete alkohol? Evo odgovora...

1/4

Ocat i sapun za suđe
Mješavina octa i sapuna za suđe može pomoći u tjeranju muha. Da biste koristili ovu metodu, u visoku čašu pomiješajte oko centimetar jabučnog octa i nekoliko kapi sapuna. Čašu prekrijte plastičnom folijom. Učvrstite je gumicom i probušite male rupice na vrhu. Muhe će privući ocat u čaši i letjet će kroz rupe. Međutim, sapun za suđe uzrokuje da muhe potonu umjesto da slete u ocat.

Kajenski papar i voda
Kajenski papar može pomoći u odbijanju kućnih muha. Pomiješajte ga s vodom i prskajte po kući kako biste odvratili muhe od ulaska.

Viralni recept za mini jaja oduševio je internet: Neki upozoravaju da su opasna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije