Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polarizirane leće

Redizajnirana kolekcija REVO naočala za slobodne individualce

naocale
arhiva
25.03.2010.
u 10:00

Brand je namijenjen individualcima oba spola koji vole putovanja i osjećaj slobode, uživaju u iskustvima na otvorenim prostorima i cijene tehnologiju ako od nje imaju smislenu korist.

 Proljeće/ljeto 2010. donosi nam redizajniranu kolekciju jednog od najcjenjenijih brandova naočala REVO, koji se zasniva na tehnologiji polariziranih leća.

Brand je namijenjen individualcima oba spola koji vole putovanja i osjećaj slobode, uživaju u iskustvima na otvorenim prostorima i cijene tehnologiju ako od nje imaju smislenu korist. Takvi su i REVO partneri, avanturisti i filantropi Alexandra Cousteau, zastupnica za svjetske vode, unuka slavnog Jacquesa Cousteaua, i Jimmy Brad, planinar, istraživač, fotograf i instruktor penjanja. Njihove aktivnosti i životna filozofija odražavaju ovaj brand i povezuju ga sa svima koji traže vrhunsku izvedbu i materijale u kombinaciji sa svjesnošću za ekološke i socijalne izazove koje svijet pruža.

REVO je nastao 1985. kao mali brand naočala s velikom idejom: NASA tehnologija jednako je pogodna za kreiranje sunčanih naočala kao i za gradnju raketa za putovanje u svemir. Ideja se pokazala revolucionarnom i REVO je stvorio najnaprednije polarizirane sunčane naočale na svijetu.

Danas REVO nastavlja graditi na bogatoj tradiciji inovacija s REVO Polarcast tehnologijama. REVO LMS leće (Light Management System) imaju ekskluzivni sustav koji „upravlja“ svjetlom. Zahvaljujući posebnoj oblozi sastavljenoj od višestrukih slojeva titana i silicij-oksida, leća doslovce ujednačava svjetlo na način da eliminira 100 posto štetnih ultraljubičastih (UV) zraka koje uglavnom peku i iritiraju oči, a mogu biti uzrok bolesti poput konjunktivitisa i mrene. Ujedno, LMS leća blokira do 97 posto infracrvenih (IR) zraka, koje uzrokuju crvenilo i suhoću očiju. REVO leće prerađuju i ljubičasto/plavo svjetlo tako da filtriraju štetne zrake, dok propuštaju dio spektra koji je potreban za razlikovanje boja. Poboljšavaju fokusiranje na boje, a vid čine oštrijim i jasnijim.

Također, REVO se zalaže za zaštitu okoliša i ekološku odgovornost koristeći svoju REVO Re-Use tehnologiju. Koristi reciklirane i prirodne materijale u izradi dodataka za naočale kao što su etui, krpice za čišćenje i drugo.

Novom kolekcijom REVO nastavlja svoju misiju stvaranja najčišćih i najnaprednijih polariziranih naočala. Više o njoj i samom brandu potražite na www.revo.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije