Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imate li svoj način?

Reddit korisnici u 'ozbiljnoj' raspravi: "Što mislite, kako je najbolje rezati sendvič?"

Reddit
11.07.2022.
u 15:30

Kakav je to kaotični, monstruozni način komadanja kruha? - pitala je jedna Reddit korisnica.

Nekoliko je načina na koje možete prerezati sendvič i, premda to ne mijenja okus, čini se da mnogima ipak čini nekakvu razliku. Ipak, bez obzira volite li dva ili četiri trokuta ili pak dva pravokutnika ili četiri kvadrata, vjerojatno sendvič ne režete kako to radi jedna žena s Reddita... 

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

Ona je naime podijelila sliku svog jedinstveno izrezanog sendviča napravljenog od dvije fete kruha i u postu otkrila kako 'ne slijedi tradicionalnu metodu rezanja na iste dijelove' i 'sendvič ne reže po sredini', već ga izreže 'na lijevi i desni komad', pa svaki od njih poprećno na tri dijela; tako da iz jednog sendviča zapravo dobije šest nepravilnih komada.

- Mislim da je ovo najbolji način jer dobijete četiri komada različitog oblika i veličine i dva 'dodatna' - napisala je, no neki su joj u kometarima brzo poručili da 'nije normalna'.

- Kakav je to kaotični, monstruozni način komadanja kruha? - rekla je jedna korisnica.

- Jeste li pukli od vrućine, što je ovo?! - pitala je druga, dok su neki komentirali kako se komadi u sredini čine 'mlitavima' i kao da bi istpali kad bi se sendvić podigao. 

Ipak, bilo je i onih koje čak i u rezanju sendviča razveselio 'nered'.

- Sviđa mi se, imate vi pravo, k vragu i sustav! - napisao je jedan pratitelj, prenosi Mirror.

Koliko često trebate mijenjati i prati posteljinu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije