Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dlakavi prijatelji

Psi su saveznici koji vas dižu s kauča i brinu se o vašem zdravlju

zlatni retriver
Reuters/Pixsell
14.02.2011.
u 14:15

Osim što pas osjeća vaše raspoloženje i stres te vas uvijek dočeka raspoložen, zbog njega ćete se rekreirati i onda kada to ne želite

Psi su, potvrdilo je istraživanje američkih znanstvenika, piše Pourfemme, najbolji saveznici čovjekova zdravlja i borci protiv sjedilačkog načina života. Osim što dlakavi četveronožni prijatelj osjeća vaše raspoloženje i stres te vas uvijek dočeka raspoložen, zbog njega ćete se rekreirati i onda kada to ne želite. Ustajanje s kauča i šetnja prevencija su bolesti krvožilnog sustava i srčanih oboljenja. Pas je i odličan pomoćnik u odgoju kada djecu učite obavezama i odgovornosti.

Ključne riječi

Komentara 7

TO
tomokaro
15:08 14.02.2011.

Imam psa od 6 godina i dnevno ga prošetam najmanje tri puta., dakle to je više od 6 500 šetnji do sada.Radujem se svakoj šetnji a svima preporučam psa osim ako nisu lijenčine,egoisti,psihički poremećeni. Pas cijeni svog gazdu i vraća ljubavlju tri puta nego što mu dajete. Još nešto u ovim vremenima ...ništa vam neće ukrasti,neće vas maltretirati,neće pričati otrcane fraze o hrvatstvu,transparentnosti,proračunu,i trošit će koliko mu dajete.

PO
pojedinac
16:49 14.02.2011.

Ja sam svog psa naučio da ušutka ženu kad previše priča. Ona kad priča ,pas pogleduje u mene. Meni kad dosadi njena priča ja psu dam mig ,te on počne lajati sve dok žena ne ušuti.

JU
julio
14:33 14.02.2011.

kupnja psa mi je najbolja investicija u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije