Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
90 operacija

Prvo je postao živa Ken lutka, a sada je ipak Barbie: "Ja sam žena i uvijek sam imao ženski mozak!"

Instagram
18.10.2022.
u 11:30

Cijeli život išao je na operacije kako bi postao Ken lutka, a onda shvatio da zapravo želi biti Barbie.

Rodrigo Alves je 39-godišnji muškarac koji je navodno potrošio skoro četiri milijuna kuna na operacije kako bi izgledao kao Ken lutka. Neke od operacija su bile postizanje oblika očiju kao mačjih, nebrojene operacije nosa i vađenje čak četiri rebra.

No, sada je potrošio još više novaca kako bi si ugradio grudi i proširio kukove te povećao usnice, sve kako bi izgledao više kao Barbie.

Rodrigo je prije za NYPost rekao: "Učinio sam sve kako bih izgledao kao Ken i bio muškarac, ugradio sam 'pločice' i mišiće u ruke, ali lagao sam sam sebe. Ja sam žena i uvijek sam imao ženski mozak, a sada se napokon osjećam dobro u svom tijelu."

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama:

1/6

Nakon sveukupno 90 operacija, on je sada postao Brazilka i to pod imenom Jessica Alves.

"Imala sam facelifting. Kirurg mi je stegnuo mišiće kako bi mi podignuo obraze i čelo. Ne radim to da izgledam mlađe, radim to da zamrznem godine", ispričala je Jessica, koja je promijenila sve na svome tijelu osim spola.

Zanimljivo je i to da je Jessica imala čak 12 operacija samo na nosu, a svoj prvi zahvat obavila je kada je imala 17 godina. Prvu rinoplastiku napravila je s 19 godina, a u siječnju 2020. otkrila je da je transrodna osoba.

Naime, njezina obitelj ima niz trgovina mješovitom robom u Brazilu što ih je učinilo bogatima, ali od 2018. Alves nije ostvarila nikakvu zaradu u vezi s trgovinama.

S 18 godina se preselila u London, gdje je studirala odnose s javnošću na London College of Communication, a novac koji joj omogućuje operacije je navodno naslijedila od bake.

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:02 18.10.2022.

Zanimljivo kako se ovo više ne smatra bolešću ni psihičkim poremećajem.

IN
invazijaleptira
12:16 18.10.2022.

Majko mila, ovaj je ceo zivot proveo u nanoklinici....izgleda kao vostana lutka.

DU
Deleted user
12:01 18.10.2022.

Nisi ti mozga imao/la nikad, šta lažeš ovaj napaćeni narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije