Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki koncert u Šibeniku

Provedite Valentinovo uz Opću opasnost

opća opasnost
Foto: Promo foto National Geographic
28.01.2015.
u 16:17

Županjski hard rockeri u svom bogatom opusu poznati su po najljepšim ljubavnim baladama stoga nije ni čudno da je upravo Opća opasnost pravi izbor za Valentinovo

Opća opasnost, u posljednjih nekoliko godina vjerojatno naš najveći i najtraženiji hard-rock band, povodom Valentinova nastupit će 14.2.2015 u Šibeniku.

Županjski hard rockeri u svom bogatom  opusu poznati su  po najljepšim ljubavnim  baladama na ovim prostorima od koje su čak dvije 'Pobjego sam' i 'Tvoje ime čuvam' ušla u sam vrh izbora hita godine diskografske nagrade Porin, a 'Tvoje ime čuvam' ga je i osvojila.  Stoga nije ni čudno da je Opća opasnost upravo pravi izbor za Valentinovo.

Legendarni slavonski hard-rock band ponovno se okupio prije nekoliko godina i od tada krcaju klubove i koncertne prostore diljem Lijepe naše i svojim hitovima osvajaju srca publike. Duža diskografska pa i koncertna pauza kao da i nije naštetila bendu, koji je svojom iskrenošću i nenametljivošću ponovo oduševio staru i u kratkom roku  osvojio novu publiku. Opća opasnost poznata je po mnogobrojnom fan klubu, band je u krakom roku skupio velik dio publike, pa nije ni čudno da spadaju sam vrh rock bandova u Hrvatskoj.

Vlasnici prekrasnih balada kao što su "Jednom kad noć", "Pobjego sam"“ „Tvoje ime čuvam“, „Nenapisana stranica"  „Stranci“, „Mjesečar“  „Srce zna“  i dr , koje će ovom prigodom uz ostale velike hitove poput "Uzalud sunce sja“,  "Treba mi nešto jače od sna", te pjesme s aktualnog albuma "Rocker“: „To sam ja" "Tragovi", "Klaun“ kao i mnoge druge odsvirati u šibenskom klubu Inside, zasigurno će kao i svakoga  puta napraviti večer za pamćenje.

>>Opća opasnost: Veselimo se svakom nastupu na festivalu

>>Opća opasnost predstavlja spot za singl 'Klaun'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije