Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po zanimanju

Profesori se vole maziti nakon seksa, mehaničari odmah zaspu

radnici
pixsell
23.11.2012.
u 13:16

Internetska stranica Redbook na vidjelo je iznijela zašto su umjetnici, ali i menadžeri najpoželjniji ljubavnici

Seksualna terapeutkinja Linda de Villers tvrdi da istraživanje o povezanosti zanimanja muškaraca i njihovih ljubavničkih sposobnosti ima smisla. Zaključeno je da mehaničar, koji proučava i popravlja stojeve od jutra do sutra, zna istraživati i dodirivati žensko tijelo.

Evo nekoliko zanimanja koje vam može otkriti kakvih su muškarci vještina u krevetu prema istraživanju internetske stranice Redbook:

Uniformirani muškarci

Nedostaje im malo pustolovnosti u krevetu, međutim partnerice muškaraca u "odorama", primjerice policajaca, vatrogasaca, pilota i ostalih vrlo su zadovoljne njihovim ljubavničkim sposobnostima jer im je važno da zadovolje ženu.

Prodavači

Obožavaju prerušavanje i igranje uloga, a često koriste i seksi igračke. Seks žele svaki dan, no ponekad on kratko traje. Ne odustaju dok partnericu ne nagovore na aktivnost, pa zato mogu bili vrlo naporni ljubavnici.

Tvornički radnici

Seks nije čest i ne traje dugo ponajprije "zahvaljujući" njihovim skromnim vještinama u krevetu. Međutim, imaju želju za istraživanje pa avanturizmom nadomještaju nedostatke.

Profesori i instruktori

Dobri su u predigri. Seks žele gotovo svaki dan. Teško prihvaćaju ženino odbijanje. Nisu naročito izdržljivi, partnerici sve nadoknade laganim poljupcima i maženjem nakon seksa u čemu i oni i partnerica posebno uživaju.

Liječnici

Nježni, romantični i vrlo dobri ljubavnici. Specijalnost im je oralni seks. Odnos s njima traje vrlo kratko i loši su u predigri. Seksualni život im je, unatoč tomu, redovit i aktivan jer znaju da je on vrlo bitan za zdravlje.

Mehaničari

Specijalnost im je predigra u kojoj su posebno dobri. Najbolji su u oralnom seksu, jer znaju "raditi" na ženskom tijelu. Seksaju se redovito, ali nakon seksa odmah zaspu.

Umjetnici

Znaju zadovoljiti ženu i slove za najbolje ljubavnike. Učinit će sve što mogu da im partnerica doživi orgazam. Osim što su umjetnici, u pravilu vrlo osjećajni, upravo ih njihova hipersenzibilnost u pojedinim fazama života može odvući u depresiju i razdoblja potpune seksualne nezainteresiranosti i neaktivnosti.

Menadžeri

Istraživanje je pokazalo da su menadžeri dobri ljubavnici i znaju sa ženama. Vole se maziti, no unatoč tomu premalo vremena posvećuju uvodu. Dobri su u oralnom seksu. Ponekad se čini da im je vlastito seksualno zadovoljstvo bitnije od svega ostalog (i partnerice).

Inženjeri i arhitekti

Ponekad se u predigri znaju zanijeti pa žena nakon nekog vremena može izgubiti interes. Kreativni su i maštoviti u krevetu, vole seksi igračke i trude se zadovoljiti ženu.

 

Komentara 1

LI
liliZG
12:56 26.11.2012.

profesori se ionak nisu umorili na poslu dok mehaničari jesu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije