Naslovnica Lifestyle Idemo u školu

Primina rješenja za svakog školarca

Za bezbrižan početak nove školske godine, Prima nudi odlične pogodnosti na namještaj vlastite proizvodnje za školarce - uštede do čak 40% te široku ponudu asortimana koja će zadovoljiti kriterije i velikih i malih!
20. kolovoza 2018. u 12:51 733 prikaza
Primina rješenja za svakog školarca
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Bezbrižno ljeto dolazi kraju i povratak u školske klupe je sve bliže. Za što jednostavniji početak nove školske godine, kako za školarce tako i za roditelje, PRIMA nudi odlične pogodnosti s uštedama do čak 40%!

Nova školska godina ne može započeti bez mjesta za kreativno razmišljanje, učenje i druženje, a uz Primine programe dječjih i mladenačkih soba Teens, Junior i Stribor će sve školske obaveze postati zabava. Iskoristite posebnu pogodnost do 12. rujna – uštedu od 50% na sve Primine madrace uz kupovinu dječjih soba.

Osim programa dječjih soba, u Priminoj ponudi se mogu pronaći box-spring i tapecirani kreveti za sve mališane koji još od malih nogu pokazuju talent za prepoznavanjem lijepoga. Za što ugodnije rješavanje domaćih zadataka, potreban je odličan stol i stolac koji u Primi dolaze uz uštedu do 40%.

Vlastita proizvodnja i najkvalitetnija domaća sirovina jamče dugotrajnu kvalitetu koja će svima osigurati mirniji san i nove pobjede u školskoj godini. Posjetite jedan od Priminih 55 prodajnih salona diljem Hrvatske, popis salona potražite na www.prima-commerce.hr

Junior dječja soba

Primina rješenja za svakog školarca | Autor : PROMO Foto: PROMO

Bolero krevet i Teens program

Primina rješenja za svakog školarca | Autor : PROMO Foto: PROMO

 

Alisa II krevet i Junior program Primina rješenja za svakog školarca | Autor : PROMO Foto: PROMO

Financije
Vrhunska edukacija
OTKRIVAMO: Kako top menadžeri, unatoč manjku vremena, savladavaju MBA programe?

A1 izdvaja za Vas