Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA JE NEUGODNA ISKUSTVA

Prije nego ode na spoj naglasi koliko je teška: 'Ne želim da muškarci misle da sam varalica!'

Tik Tok
19.05.2022.
u 12:30

Kaže da na slikama uvijek ističe svoj višak kilograma, ali muškarci s kojima odlazi na spojeve čini se još uvijek ne shvaćaju kako će izgledati u stvarnom životu, pa očekuju nekog mršavijeg

Jedna je žena iznenadila korisnike društvenih mreža kad je otkrila kako u opisu svoga profila na aplikacijama za upoznavanje osjeća potrebu da naglasi svoju točnu težinu prije nego što se osobno sastane s nekim. To, kaže, radi jer zna da će ju muškarci kritizirati ako ne izgleda kako su očekivali, čak i ako su sve njene fotografije realne i neuljepšane...

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

Kako piše Mirror, djevojka imena Tina podijelila je video na svom Tik Tok profilu u kojemu je objasnila da joj se događalo da dođe na spoj, a dečko joj kaže da ga je prevarila jer ne izgleda kao na aplikaciji za upoznavanje, iako zapravo izgleda isto. Kaže da zato uvijek istakne da ima višak kilograma ali muškarci s kojima odlazi na spojeve, čini se, ne shvaćaju kako će izgledati u stvarnom životu pa obično očekuju nekog mršavijeg. 

- Kada upoznam novog dečka na aplikaciji za upoznavanje pazim da mu kažem točnu kilažu i moj oblik tijela. Ne želim se naći s nekim na spoju pa da mi on kaže da to nisam ja i da se predstavljam drugačije online, samo zato što je on složio neku drugačiju percepciju o meni u svojoj glavi - rekla je Tina u videu.

 

@lighthousetinaa Thick Girl thoughts #dating #datingapps #thickgirlproblems #fyp #thickgirltiktok ♬ original sound - Tina

Korisnike je ipak šokiralo da netko misli da je težina stvar koja se mora naglašavati, a većina ih smatra da djevojka za tim nema potrebe. 

- Ne trebaš to raditi. Ako netko ne želi biti s tobom zbog kilograma, takva osoba ti ni ne treba! - napisala je jedna korisnica. 

- Razumijem zašto to radiš ali mi je žalosno da je tako nešto ljudima važno... - dodala je druga. 

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Komentara 1

Avatar solinarep
solinarep
12:43 19.05.2022.

Ma bomba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije