Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remington proizvodi

Pridodajte svojoj kosi pridjev koji želite

Remington proizvodi
PR FOTO
16.11.2016.
u 16:30

Ravna, kovrčava, crna, crvena, neobuzdana, duga, divlja, kratka, valovita... koliko pridjeva možete smisliti da odgovaraju imenici "kosa"?

Ako je vaš pridjev "kovrčava", zasigurno često sanjarite o ravnoj, svilenkastoj kosi, a ako je vaš pridjev "ravna", onda žudite za divljom i neobuzdanom grivom. Ako imate valovitu kosu, vjerojatno češće koristite pridjev "beskarakterna".

No, kao što znate, bez obzira na pridjev koji ide uz vašu kosu, svako nezadovoljstvo može se riješiti - čak i u kućnoj radinosti. Uz prave preparate za njegu kose koji će je nahraniti i eliminirati pridjeve poput "slamnata", "masna" ili "beživotna", neke od pridjeva možete promijeniti uz pomoć Remington proizvoda. I to možete napraviti po 30% nižoj cijeni u zamjenu za 10 active beauty bodova u dm-u - do kraja 2016. godine.

Za dugotrajne rezultate ravnanja ili uvijanja, odaberite PROluxe uvijač ili peglu za kosu kojima ćete postići rezultate u rangu profesionalnih uređaja. Remington PROluxe proizvodi omogućit će vam da pridjev koji želite bude uz vašu kosu cijeli dan.

Remington proizvodi idealan su poklon uz koji željeni pridjev dolazi kao bonus. Prednost je u tome što se ne morate već sad zamarati kupovinom jer su Remington proizvodi u dm-u povoljniji do kraja godine, a do Božića ćete zasigurno bez problema prikupiti 10 active beauty bodova koje je potrebno zamijeniti za popust.

A što sa svim tim brkovima i bradama ovog Movembra?

Postoje četiri osnovna pridjeva za svaku bradu: uredna, neuredna, njegovana ili zapuštena. A pridjev se najčešće čuje iz smjera neke mame, djevojke, sestre ili pak prijateljice. Umjesto pridjeva "neuredna" ili "zapuštena", možda biste bradatom muškarcu u svom životu mogli pokloniti jedan dobar trimer kao što je limitirano izdanje Remington Beard Boss trimera s čak 11 podesivih dužina šišanja - idealno za novi pridjev u repertoaru - "oblikovana", "stilizirana" ili možda "originalna".

I muške pridjeve by Remington do kraja godine možete potražiti u svom dm-u po 30% povoljnijoj cijeni uz svega 10 active beauty bodova. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije