Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživao je

Prevario je svoju djevojku s dvije mamine prijatelice: 'Bilo je tako uzbudljivo'

shutterstock
16.10.2023.
u 20:41

'Znao sam da griješim, ali seks s njima bio je uzbudljiv i neodoljiv, i da budem iskren, super smo se zabavili'.

Veza za jednu noć može biti uzbudljiva, ali samo ako nakon njih nećete upasti u probleme. Naime, jedan 20-godišnjak ispričao je za Metro kako je nedavno otišao kući s dvije žene u pedesetima, koje su inače prijateljice njegove majke. On ima i djevojku, ali se čini da ona nije previše zabrinuta oko cijele situacije.

'Možda ovo ne zvuči kao veliki problem, ali uzrokuje mi besane noći. Uglavnom, imao sam ljubavnu vezu za jednu noć s dvije starije žene, i pomisao na to ne ide mi iz glave', započeo je, 'Ja sam momak od 20 godina i radim kao osobni trener tako da imam pristojnu tjelesnu građu. Vikendom također vodim old-school mobilni disko u koji dolaze ljudi koji vole glazbu iz osamdesetih i devedesetih. Pijane starije žene uvijek mi daju svoje brojeve telefona, ali ja imam djevojku i samo se smijem na to'.

VEZANI ČLANCI: 

Nastavlja: 'Prije nekoliko tjedana, dvije žene u pedesetim godinama, koje su prijateljice moje mame, pitale su me bih li ih odveo kući nakon rođendanske gaže. Zbog obiteljske povezanosti nije mi palo na pamet da su imale prikriveni motiv, a kad su me pozvale na piće, glupo sam pristao'.

Dodaje i kako su obije žene zabavne i privlačne za svoje godine te da su stvari brzo izmakle kontroli. 'Znao sam da griješim, ali seks s njima bio je uzbudljiv i neodoljiv, i da budem iskren, super smo se zabavili. Sljedećeg sam dana osjećao grižnju savjesti i kroz suze sam sve priznao svojoj djevojci. Nevjerojatno, oprostila mi je sve, samo sam joj trebao obećati da više nikada neću učiniti ništa slično. Zbog toga bih se trebao osjećati sjajno, ali umjesto toga osjećam se loše i ne mislim da je zaslužujem'.

VEZANI ČLANCI: 

Savjetnica za odnose, Laura, poručila mu je: 'Nisam sigurna zašto te tvoja djevojka tada nije ostavila. Imali ste sreće, ali ste u pravu, ako vas se može ovako lako zavesti, vjerojatno je ne zaslužujete. Moguće je da je vaša djevojka bila u šoku, a kada razmisli o svemu, možda neće biti toliko mirna u vezi svega. Nemojte se iznenaditi ako vam ona vrati istom mjerom, što bi moglo značiti kraj vaše veze. Možda se toga potajno bojite i to je pravi razlog zašto vam je glava tako zbrkana'.

'Dvadeset godina je vrlo mlado da biste se skrasili i ne zvuči kao da ste spremni posvetiti se samo jednoj partnerici. Kažete da redovito dobivate brojeve od starijih žena, pa zašto ste toliko sigurni da više nikada ne biste učinili nešto slično? Nisi tražio ljubav i romantiku s maminim prijateljicama; bio je to jednostavan seks i uživao si u svakoj minuti', dodaje. Savjetovala mu je da bi najbolje bilo da prekine sa svojom djevojkom i razmisli o odnosima u svom životu.

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci

 

Komentara 2

MO
montello
09:34 17.10.2023.

njemu su draze starije

ZA
zagi101
09:53 17.10.2023.

a koji muškarac ne mašta o sexu sa dvije žene ali rijetkima se ukaže prilika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije