Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite zimovanje

Poklanjamo vam zimsku idilu u jednom od najposebnijih obiteljskih hotela u Europi

Falkensteiner Family Resort Lido
25.11.2022.
u 08:00

Večernji i Falkensteiner vas nagrađuju! Otkrijte čarobni Južni Tirol u Italiji i Falkensteiner Family Resort Lido - sa svojim jedinstvenim konceptom atrakcija za cijelu obitelj i arhitekturom koja oduzima dah postavlja nove standarde obiteljskog odmora!

Savršeno mjesto za obiteljski zimski odmor! Zbog apsolutno jedinstvenog koncepta i vrhunske usluge Falkensteiner Family Resort Lido u južnotirolskoj dolini Val Pusteria prozvali su trendseterom među obiteljskim hotelima u Europi. Na interaktivnom krovu - Rooftop Sky Adventure Parku - možete skijati i klizati tijekom cijele godine, igrati nogomet, košarku i odbojku, utrkivati ​​se u bobby carsima, uživati u Valo Jumpu - svijetu trampolina i još toliko toga. Samo nebo je granica!

Blizina najpoznatijeg talijanskog skijališta Kronplatz, s izravnom vezom vlakom od hotela do ski liftova; arhitektura koja oduzima dah; sadržaji od kojih će vašoj djeci (i vama) oči sjajiti od sreće…, ovdje je baš sve podređeno vrhunskom obiteljskom odmoru i zabavi.

Vodeni svijet za uživanje

Falkensteiner Family Resort Lido ima i impresivan Vodeni svijet s najvećim toboganom na zatvorenom u ovoj regiji, veličine oko 120 metara, velikim grijanim vanjskim bazenom, SPA zonom za odrasle na čak 2.800m² s odličnim svijetom sauna. Prostrane obiteljske sobe decentnog premium dizajna imaju poseban prostor za djecu, a poseban za roditelje, kako bi se svakom članu obitelji osigurala maksimalna udobnost. Najmlađi će obožavati Falkynest – slatki kutak, gnijezdo za mališane.

Kako bi roditeljima pružili bezbrižan odmor, tu su specijalizirani animatori puni ljubavi i profesionalne brige o djeci. Učenje kroz zabavu i avantura su zagarantirani.

Nešto posebno za gurmane

Zamamne tjestenine, najfinija pizza i omiljeni talijanski gelato samo su mali dio bogatog gastronomskog koncepta ”12 farmi” koji donosi kuhanje uživo, uvijek svježe pripremljena jela te vlastitu proizvodnju tjestenine i kolača. Održivost ovdje igra veliku ulogu, pa se pažnja posvećuje lokalnim, sezonskim proizvodima, koji dolaze s posebno odabranih obiteljskih farmi.

Kratki vikend izlet ili zimski godišnji odmor - Falkensteiner Family Resort Lido sretno je mjesto s kojeg ćete se vratiti s mnogo čarobnih obiteljskih trenutaka.

Više o ponudi: December Weekend Special | Falkensteiner Family Resort Lido

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite idiličan zimski odmor! Najsretniji čitatelj dobit će obiteljski vikend (dva noćenja za dvoje odraslih i dvoje djece) u Falkensteiner Family Resortu Lido puni pansion plus koji uključuje doručak, lagani ručak, Bake & Cake uslugu popodne, večeru i izdašnu selekciju osvježavajućih sokova i limunada tijekom obroka. Vaučer je iskoristiv godinu dana, do prosinca 2023.

Pustite mašti na volju jer najkreativniji odgovor nagrađujemo. Sretno!

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije