Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
72. rođendan

Pogledajte kako je legendarni Mišo Kovač proslavio rođendan

'miso04_nnn_sce_170713'
Foto: ''
1/3
18.07.2013.
u 10:00

Pjevačeva nova ljubav je crni cane corso kojeg je nazvao Amor Thor, pa se s njime šeće po Sljemenu, a uskoro idu na Pohorje

Legendarni pjevač Mišo Kovač proslavio je prekjučer 72. rođendan. A slavlje je bilo već pomalo tradicionalno, naime, kao i lani, suprugu Lidiju odveo je na ručak u jedan zagrebački restoran i ostatak dana proveo mirno.

– Ujutro je Mišo bio i na redovitoj kontroli kod liječnika. Zdravlje mu je dobro. Večer smo proveli gledajući Ligu prvaka Fola – Dinamo i navijali, naravno, za Dinamo – rekla nam je odlično raspoložena Mišina supruga Lidija.


Zdravlje mu je dobro

Još neko vrijeme ovog ljeta bračni par bit će u Zagrebu, a onda na dva tjedna odlaze na Pohorje u kojem će se Mišo zbog zdravlja najviše šetati i plivati u bazenu. Ovo, kao ni prošlo ljeto, ne idu na more jer Mišo teško podnosi vrućine. A na slovensko gorje s njima će i njihov novi kućni ljubimac, osmomjesečni pas kojeg su nazvali Amor Thor.

– Amor Thor pripada talijanskoj pasmini cane corso, a ti psi poznati su kao vjerni pratitelji ljudi, čuvari i lovci – objasnila je stručno Lidija. Amor Thor pruža im utjehu jer su se supružnici u siječnju oprostili od dvanaestogodišnjeg zlatnog retrivera Soloa koji je Mišu i Lidiju svuda pratio, a voljeli su ga kao člana obitelji. – Nakon što je Solo uginuo, na preporuku veterinara odmah smo uzeli drugog psa. Amor Thor divan je prijatelj, često se s njime odvezemo na Sljeme i uživamo u prirodi i svježem zraku – govori Lidija Kovač, koja je svoj 41. rođendan proslavila dva dana prije supruga.


Ruže točno u ponoć

– Mišo mi je za rođendan poklonio divan buket crvenih ruža. Skrivao ga je od mene u automobilu i dao mi ga čim je otkucala ponoć – razdragano otkriva Lidija. Čime je ona iznenadila Mišu, s kojim je u braku 10 godina, zadržala je za sebe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije